Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co tak na daný stav pouze upozornit a zvyknout si. Stejně tomu nelze zabránit, aby už jenom třeba výběrem zpráv se tak nedělo. Lépe otevřeně, než skrytě.

1 0
možnosti
JK

Jo, ozvala jsem se hned pod článkem.

Tohle není výjimka, navíc titulky, na můj vkus dost často, obsahují i pravopisné chyby. Když jsem momentálně na iDnes, v diskusi upozorním. Je zajímavé, že tyhle poznámky nikdo nečte, nikdo nezjedná nápravu, ale běda, kdybych byť jen slovíčko nekorektní napsala, se zlou bych se potázala.

:)

Mmch. to video běhá po jiných webech už tři dny. Ale co jsou to tři dny proti době, kterou trvalo zjištění Frontexu, co jim pašeráci za zády provádějí.

2 0
možnosti
Foto

A z čeho tak soudíte?

0 0
možnosti
SM

Keď nemecké mestá chcú migrantov, nie je nič ľahšie ako naložiť ich v Afrike a leteckym mostom dopravovať rovno na nemecké letiská. Nie je mi jasné, prečo trvajú na tom, že cestou musía obťažovať aj iné krajiny - napríklad Taliansko, ktoré si to neželajú.

6 0
možnosti
EH

Titulek musí být dostatečně bulvární, aby kliklo co nejvíce lidí. Babiš možná koupil Mafru, aby ovládl část médií, ale zároveň nechce ta média dotovat ze zisku jiných firem. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Protože nepokládám novináře za lidi padlé na hlavu, tak si myslím, že jen zpívají píseň toho, koho chleba jí. Investigativní novináři nás zahlcovali informacemi o zloduchu Babišovi. Proč teď nepátrají, kdo tohle všechno platí? Od přesvědčování migrantů, aby se vydali na pochod do Evropy, od peněz, které k tomu dostanou atd.

6 0
možnosti
VV

Kdo asi tak muze mit zajem na oslabovani Evropy?

1 0
možnosti