Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Navenek to vládní rozdávání vypadá hezky, skutečnost je ovšem často jiná. Možná, kdyby se pan autor více opálil, a šel žádat o pomoc osobně, potom by o peníze rozhodně nepřišel /protože to by byla jasná diskriminace/. [>-]

2 0
možnosti
Foto

Pravidlo číslo jedna: cokoliv řekne Schillerová (nebo Babiš), tak úplně není, nikdy nevěřte. Je třeba studovat zákony/vyhlášky. K tomu je mnoho příkladů, ale nechci zdržovat, jen zmíním aktuální paušální daň.. Kýžený výsledek pro vládu je: OSVČ dostali bonus, takže je podporujeme. Opozice je spokojená . No, neřekli jsme jim, že si nesmí vydělat ani 3000,-? Neva. OSVČ musí bonus vracet, a to i s úroky. Takže OSVČ podvádí. Závistivci jsou spokojení a ví, že podnikatelé jsou nepoctiví. Státní kasa příliš neutrpěla. Politika "rozděl a panuj" vychází. :)

Dodávám, že výjimku mají učitelé, kteří mají nárok na bonus i v případě, kdy pobírají např. 100% mzdu. Máte smůlu, nejste zřejmě příslušníkem zajímavé voličské skupiny. Nepochybně ještě bude využito k rétorice, jak se uchránila státní kasa, podobně jako v případě EET či kontrolních hlášení... :-) Pevné nervy.

4 0
možnosti
TT

Pěkný vomilování (napsat to 5 písmeny je proti pravidlům).

0 0
možnosti
MS

Prostě jse na Vánoce dostal jablko a na Štepána ho musíte vrátit,

Nihil novi sub sole.

4 0
možnosti