Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Země stejně jednoho dne skončí jako rozžhavená kamenná koule. A nakonec skončí ve zvětšujícím se Slunci nebo bude roztrhaná při jeho výbuchu.

1 1
možnosti

Kdy - a my nemáme doma ocet !

3 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

5 0
možnosti

jj - dřív se tomu říkalo klid na práci a pak i chlapaci z Kolbenky hulákáli na chlapaka Štěpána nejsme malé děti ... chlapci, chlapci ;-)

0 0
možnosti

Pěkně vyjádřeno. Ale dokud nebudou za své činy pohnáni k odpovědnosti, tak se nic nezmění. Pokud nebudou muset ze svého zaplatit způsobené škody tak nepřestanou. Nevím kolik stojí hodinový prostoj rypadla , které minule obsadili, ale málo to nebude - zaplatit. A co naši -pomáhat a chránit- jak se k tomu staví v případě, že dojde k neoprávněnému vniknutí na cizí pozemky a to ještě v organizované skupině. Na to nejsou paragrafy?

20 1
možnosti
Foto

J72o93s29e83f 52B58á83r93t48a

2. 11. 2020 15:28

Pokud vznesou nějakou námitku proti stavbě, která se nepotvrdí, mělo by to být trestné.

2 1
možnosti

Mne fascinuje, kde na ty svoje akce porad berou cas. To nemaj praci, rodinu, zahradu, povinnosti, konicky? Mozna je tohle jejich prace, za kterou jsou placeni.

15 0
možnosti
Foto

Nemají :-) Práci a zodpovědnost nemají, protože to by na akce typu "vylez si na cizí komín" museli neustále brát NV nebo ŘD...a tolik volna není .-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik