Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vystihl jste to naprosto přesně, p. Hurte!R^

4 0
možnosti

J97a95n 53M16a78r38e97k

20. 10. 2020 22:26

Je až s podivem, jak všichni vědí, že bude hůř. Zdá se mi že tato "proroctví" se stala českým národním sportem. Jak lidi můžete vědět, co bude zítra či za deset let? Už jsem tu jednou psal o jedné písničce V+ W: "Řekne se, třeba že se, to a to stane tak antak, ono to pak dopadne docela naopak." Tak lidé bděte a neblbněte!

4 1
možnosti

Žádná totalita se neblíží, ale uvědomme si, že tohle muselo jednou přijít.

Prostě berme to tak, že v dávných dobách vyhynuli trilobiti, dinosauři, mamuti. A i v současnosti zde na Zemi je řada ohrožených druhů od hmyzu, přes ryby, až po savce, které neustále a nenávratně mizí.

A tak holt to přišlo i na lidstvo. A pokud vyhyneme, tak myslím, že naše planeta si jen a jen oddychne, protože jak dokázal lidský druh tuto Zemi zdevastovat, tak to se za ty milióny let nepodařilo žádnému z živočichů.

4 2
možnosti
Foto

Stádo si stále ještě myslí, že pastýři jsou dobří. Že některé ovce občas padnou, přičítají ty ostatní na vrub vlků. Neboť tak to tvrdí vůdci stáda. Že je to tím, že je pasou na louce, kde rostou ocúny, nejsou nikdy schopny ve své vyděšenosti pochopit. Musím ještě pokračovat?R^

8 0
možnosti
Foto

I13v33o 13C35i60l70i24c46h

20. 10. 2020 20:20

Plně s Vámi souhlasím R^

10 0
možnosti
Foto

Virům se dá bránit. Kdyby to nešlo, dodnes bychom tu měli třeba pravé neštovice. Stačí na to očkování ;-)

3 6
možnosti
Foto

Například se všichni očkujeme proti rýmě! Vždyť ta je také způsobena virem!

O pravých neštovicích si přečtěte zde:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ne%C5%A1tovice

0 1
možnosti

Opravdu si myslíte, že to naši předci " dali" bez zákazů a omezení? Mohli například za války v noci svobodně svítit, poslouchat jinou, než německou stanici, měli svobodný pohyb?

1 9
možnosti
Foto

Naopak, všechny předchozí režimy byly mnohem přísnější až tuhé.

Jenomže on si každý myslí, že by si žil jako tehdejší VIP, i když by reálně spíše skončil jako nevolník, otrok, pomocný dělník, atp.... jelikož by na lepší postavení prostě nedostal šanci

1 5
možnosti