Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

z-VV-na-bliti

19. 3. 2012 20:38
Hm...

...slysel jsem jaka ze to je tragedie a jak je Anglie smutkem zdrcena. Pritom jednoho kopalistu trefil slak. Pritom treba zarvat ve zbesile rotujicim aute nic vyjimecnyho neni.

-

A tri popraveny lidi ve Francii? No jasne, je to blby, ale "narodni tragedie"??

0 0
možnosti
FH

Bouše

19. 3. 2012 16:27
Jestli to spíš není tím,

že se prostě projevila nějaká vrozená tělesná vada, kterou se nepodařilo včas odhalit. Z 90% to bývá příčinou náhlého úmrtí mladých špičkových sportovců. Takže nemá smysl to nějak zevšeobecňovat.

0 0
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

19. 3. 2012 20:40
Re: Jestli to spíš není tím,

Mozna. Kolik lidi denne skape na prdlou cevku, aniz by se to resilo?

-

Kdo vi, treba kdyby frajer misto honeni micudy chlastal a hulil, mohl bejt jeste zivej.

0 0
možnosti
MC

greybeard-

19. 3. 2012 16:21
Malá rada.

Pokud o tom víte kulový, držte raději pysk. Děláte ze sebe hlupáka i když nevylučuji, že jím skutečně jste.

0 0
možnosti
OK

Kurri 22

19. 3. 2012 15:52
V některých vrcholových sportech se skutečně .....

..... jde až na hranice lidských limitů. To ale není případ fotbalu.

A jak píše jeden kolega pode mnou, denně umírají na infarkt tisíce lidí, proč by se to jednou za čas nemohlo stát i při sportu?

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

19. 3. 2012 14:48
....

Zlatý proleženiny! :-)

0 0
možnosti
KV

_-1-_

19. 3. 2012 14:45
denně zemřou na infarkt tisíce a tisíce lidí .....

v posteli, v křesle, na židli, při chůzi ........ a občas někdo i při sportu

.... nebuďte z toho hned tak vyplašenej

0 0
možnosti

MarekSnobr

19. 3. 2012 14:42
Asi takhle

Kritizujete vrcholový sport a já Vám názor neberu, ale:

1) i ten vrcholový sportovec má možnost si vybrat, co chce dělat,

2) jsou placeni velmi dobře - taky z toho důvodu, že špičkově jsou placeni jenom ti opravdu dobří, kteří mají navíc kariéru dlouhou možná 15 let (a to ještě jen pokud vydrží právě to zdraví),

3) jistě je tam tlak na stále lepší výsledky a důvod toho je taky v tom, že to chceme vidět my diváci - ono i zde platí střetnutí nabídky s poptávkou,

4) vrcholoví sportovci jsou myslím lékařsky hlídáni velmi dobře ... je sice pravdou, že se v posledních letech narazilo na podobné případy jako tento, ale to je vzhledem k počtu profi sportovců a různých mítinků, zápasů, soutěží, turnajů, které se denně konají po celém světě v nejrůznějších disciplinách stále kapkou v moři. Kritizujete prostředí ve vrcholovém sportu, ale stejně tak byste mohl třeba kritizovat "přetaženého" manažera, který - také v honbě za výdělkem - usne za volantem a zabije sebe či jiné.

0 0
možnosti
JD

plážista

19. 3. 2012 14:36
Nesmysl

Je to přirozená záležitost, nic co by mělo znevažovat vrcholový sport jako likvidátora zdraví. Podívejte se na to kolik vrcholových sportovců denodenně podstupuje těžkou tréninkovou nebo zápasovou dřinu. A kolik jich má takové zdravotní problémy jako dotyčný fotbalista?

Jednou za čas se prostě najde zdravotní anomálie v množství setin procent ze všech vrcholových sportovců a hned se z toho dělá věda.

Jen se o tom prostě hned píše. Stejné jako když z milionů letů letadlem jedno spadne, hned nějaký "expert" píše jak je létání nebezpečné.

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

19. 3. 2012 14:43
Re: Nesmysl

Já si jen myslím, že kdybych tu výkonnostní kanoistiku provozoval ještě dalších deset, dvanáct let, tak jsme dnes možná "zhuntovanější" než jsem.

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

19. 3. 2012 14:35
Já jsem jako dorostenec dělal rychlostní kanoistiku

Žádné zvláštní úspěchy jsme na tom "deblu" neudělali, ale bavilo nás to a dřeli jsme jako koně. Kromě debla jsme závodili i na sedmi a pěti-kánoích, podle věku. To bylo nutné, reprezentovat klub. Jenže ouha, okolo 18 roku věku do toho vlezl intenzivní sex s jednou o generaci starší "učitelkou", která v Praze byla pouze o víkendech. No a "sexovat" celu noc ze soboty na neděli a pak v neděli dopoledne"píchat", samozřejmě pádlem, jako háček (ten, který na lodi udává tempo) nelze sladit. Pár hodin po sexu žádné takové silové výkony nelze provozovat. A řešení, které jsem zvolil? Dal jsem vale výkonnostnímu (ještě ne vrcholovému) sportu a věnoval se raději těm postelním aktivitám. Je to zdravější.

1 0
možnosti
JD

pedr64

19. 3. 2012 14:29
no vidíte

a mě by to nepřekvapilo u hráče okresního přeboru. Ale u vrcholového sportovce, který má všechnu myslitelnou dostupnou zdravotní péči, skáče kolem něj tým odborníků na výživu, trenink, rehabilitaci, je pod pravidelným lékařským dozorem, mě takový nenadálý kolaps překvapí pokaždé.

0 0
možnosti
MK

Miisha24

19. 3. 2012 14:30
Re: no vidíte

Přesně tak... V dnešní době je to pořád dechberoucí ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 853x
Jsem studentem žurnalistiky na Palackého univerzitě v Olomouci, fanoušek Fantasy a Metalu.

Seznam rubrik