Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Cejky

3. 1. 2010 13:33
Oprava chyb

Jelikož jsem trošku spěchal, objevilo se v textu několik drobných chyb, tak se (pro ty, kdo si toho všili) omlouvám a opravený esej naleznete na stránce:

http://matejmarecek.blogspot.com/2010/01/o-zitrcich-po-zitrku.html

Děkuji za pochopení. ;-)

0 0
možnosti
M

maxas

3. 1. 2010 0:40
Jakkoli jsou Tvé úvahy racionální,

společný jmenovatel a možno říci i podstata problému Ti zdá se, nějak uniká. Tento svět je katastrofálně přelidněn. Už několik desetiletí se oddaluje závěrečný kolaps metodou drancování všech dostupných zdrojů včetně plánovitého ničení krajiny, životního prostředí a jeho produkčních schopností. I za této hrozivé situace neexistuje stát, snad kromě Číny, který by své obyvatele vedl k tomu, že rozmnožovat se lze jen v mezích ustálené reprodukce. Vlajkovou lodí v této nezodpovědné plavbě je islám, který regulaci porodnosti prakticky znemožňuje. Současné 2 miliardy muslimů se pomnoží za 20let na 4 a za dalších 20 let na 8 miliard. Ostatní o něco méně nezodpovědná etnika také něco přidají a sázka na to, že tento svět přežije bez úhony příštích 30 let je už hodně riskantní. Pravděpodobnost, že díky svému mládí zažiješ to co se skrývá pod názvem Armagedon je velmi velmi vysoká. Odvahu a štěstí!!

0 0
možnosti
MM

Cejky

3. 1. 2010 9:23
Re: Jakkoli jsou Tvé úvahy racionální,

No tento aspekt mi neuniká. Přemýšlel jsem nad ním a došel k závěru, že ho do své eseje neřadím hned z několika důvodů.

1.) I kdybych vycházel ze současné situace populačního růstu, nedokážu vůbec odhadnout jak se populační křivka bude vyvíjet. Nedokáží to ani demografové protože zkrátka nevíme přesně, jak se bude vyvíjet zemědělský rozvoj, jak se změní klima atp.

2.) Zde nemohu nabídnout nějaké rozumnější vlastní řešení. To, že ho nabídla Čína v podobě omezení dávek za druhé až X-té dítě... To se mi zdá ujeté. Já předpokládám, že pokud se lidé nezmění (především rozvojových zemích, kde se porodnost nejvyšší, zato mi vymíráme), tak vznikne hladomor a pomřou = počet lidí se vrátí do normálu a snad se poučí. Ale zakazovat něco ve stylu Číny moc nejde... ;-(

3.) Kdybych své myšlenky napsal a zveřejnil, tak se toho chytnou místní pisálci a udělají ze mě rasistu a xenofobní individuum. :-|

0 0
možnosti
BH

BoboHml

2. 1. 2010 20:11
.

R^

0 0
možnosti
K

kion123123

2. 1. 2010 20:04
Tady je link

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/188162-somalec-v-dansku-zautocil-na-autora-karikatur-proroka-mohameda.html

Jediné co pomůže je důsledná repatriace všech muslimů z Evropy, respektive všech většinově nemuslimských zemí, a železná opona!!!!!!;-€

0 0
možnosti
VB

V.Bill

2. 1. 2010 20:07
Re: Tady je link

Ano, když se odmítnou přizpůsobit a podřídit ať sem tedy nelezou...

0 0
možnosti
K

kion123123

2. 1. 2010 19:59
Mimochodem

dnes v rádiu hlásili, že překazili útok na autora toho obrázku u tohoto článku.

Považte žije v Dánsku ve svobodné,a musí mít ochranu policie 24 hodin denně!!

Jsou to muslimové a islámam, kteří a který potlačují základní lidská práva a svobody!!

Nacismus = islám!!

0 0
možnosti
VB

V.Bill

2. 1. 2010 19:36
tak, tak...

Ano... věřím že nějak tak to dopadne. Z globálních změn a přílivu islámisů do Evropy mám strach. Muslimové se už měkolikrát pokusili infilrovat Evropu. Však známe historii... A nidky se jim to nepovedlo. Bojovalo se a byli vytlačeni, jenže jak by dopadla křesťanskomuslimská válka dnes ? Naprosto by zdevastovala Evropu a svět... Doufám, že se to nějak jinak vyřeší, že snad muslimové pochopí, že tady žijí křesťané, a že se hold musí se nějak uskromnit a přizpůsobit zemi kam přišli.

A zdravím ze Zubří :-)

0 0
možnosti
K

kion123123

2. 1. 2010 19:55
Re: tak, tak...

Oni se nechtějí přizpůsobit, zjistěte si co jejich cílem zapsaném v koránu, který je pro drtivou většinu muslimů platný do skonání světa!!Přečtěte si korán, zjistěte si co skutečně znamé džihád, srovnejte si co hlásal Ježíš, Mojžíš, Budha oproti Mohamedovi, vejděte do styku s muslimy, podívejte se na zprávy(není dne, aby něco příznivci téhle šílené, fašistickonáboženské sekty neprovedli!!!)!!

Výsledek je více, než jednoznačný!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1230x
Jsem bývalý student osmiletého gymnázia v Rožnově pod Radhoštěm a současný student VUT FIT v Brně na rok zaměstnán v CERN. Čas od času cítím potřebu vyjádřit se k nějaké společenské, kulturní, politické, či technické otázce a tak napíši na dané téma text, kde se snažím prezentovat svůj pohled na věc a problém většinou rozeberu z více úhlů pohledu.

Seznam rubrik