Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a68r17a 78R50a82n22k

6. 9. 2015 23:53

"Řešením jsou podle mě dočasní víza" - Vase veta, pak zrejme nevite, ze tohle vse je uz davno zavedene treba ve Svycarsku, kde muzete byt jako sezonni pracovnik, to Vam vsak nedovoli vzit do zeme rodinu, i pozadosti o azyl tam vsak zijete dost dlouho, nez dostanete tzv. Niederlassung a teprve za nekolik let pote muzete zadat o obcanstvi - ca po 13 letech....nebo ruzna pracovni a studentska viza, ktera existuji i na druhych kontinentech.

0 0
možnosti
JP

J66a53n 45P28a20l53l77a98s

6. 9. 2015 22:18

Dobrý večer, je znát, že Vám to myslí.

To P.S. je úžasné. A pak jste nevěděl, poradím: P.S. znamená post scriptum, tedy po napsaném. Takže pokud nestačí jedno, následuje P.P.S., případně P.P.P.S. atd.

1 0
možnosti
JN

PS.: Za tu zajímavou historku bych jim rozkopal hubu. Tvl znám své předky a všichni bránili tuhle zem, pak se vylíhnou paka z těch co nikdy nebojovali a máme tady sluníčka. Jen počkejte... kdo shejbá hřbet, trpí nejvíce...

2 1
možnosti
Foto

Autore-poskytnutí azylu je dočasné-podmíněné trváním důvodu pro který byl azyl přiznán. Vízum má prakticky vždy omezenou dobu platnosti.

Takže pokud k nám někoho pustíme tak je to na tu omezenou dobu.

Ale s tím, že bysme jim měli dát šanci pracovat a jinak jen to nejnutnější souhlasím

0 0
možnosti
JN

No avšak máme v zákoně uvedeno, že po pobytu 5ti let má nárok na občanství - a to je ten průšvih špatné imigrační zákony

1 1
možnosti
Foto

Určit přijímat jen dočasně, ať už tomu budeme říkat jakkoliv.

Jenomže problém je už s jejich naprosto šíleným způsobem vstupu do EU.

 Nikdo neví a ani se nejspíš nedozví, kdo vlastně přišel, kolik je mezi nimi skutečně potřebných, kolik vyyčůraných a kolik vojáků IS (ISIS/ISIL). 

Jednou jsou tady a na úřadech se ani nahlásit nemusejí, když je nikdo nechytí. 

Nikdo je ani z EU nedostane, přestože budou vyhoštěni, a kdyby snad přece, kdykoliv se děravou hranicí vrátí zpět s další várkou soukmenovců. 

To selhání ochrany EU je tak obrovské, jak jen může být. A ještě se to slaví (tedy někde). No děs.

7 0
možnosti
MP

Jednou by mohli být nynější evropští politici souzeni za velezradu, pokud se Evropa nezhroutí nadobro. Naprosto zanedbali bezpečnostní rizika.

6 1
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1230x
Jsem bývalý student osmiletého gymnázia v Rožnově pod Radhoštěm a současný student VUT FIT v Brně na rok zaměstnán v CERN. Čas od času cítím potřebu vyjádřit se k nějaké společenské, kulturní, politické, či technické otázce a tak napíši na dané téma text, kde se snažím prezentovat svůj pohled na věc a problém většinou rozeberu z více úhlů pohledu.

Seznam rubrik