Led(n)ově klidný Martin Chodúr

Pro ty, co sledovali páteční  Uvolněte se, byl jistě příjemným překvapením první host – mladičký vítěz právě skončené Československé superstar. 

Jan Kraus se snažil, co mohl, vyprovokovat jej k nějaké té nerozvážnosti – uřeknutí, pikantní podrobnosti z jeho soukromí. Však ho znáte.  Prostě něčeho na čem by mohl dál stavět, dobírat si ho a bavit publikum. Místo toho se zábavou stalo samotné Krausovo lopotné snažení - každá jeho replika narážela na mladíkův klid a přirozenost.  Martin Chodúr  je zkrátka neotřesitelný pohodář.  A zůstat jím i pod náporem takového slovního kanonýra,  jakým Jan Kraus je, bylo obdivuhodné.

   Martin Chodúr – smekám před ním již svým druhým příspěvkem – na mě působí tím jeho nezlomným klidem a vyrovnaností naprosto čarovně.  Je za všech okolností sám sebou.

   Troufám si napsat, že v těchto těžkých časech krize, živelných katastrof ve světě, sibiřských mrazů za okny, časech, kdy jedna zlá zpráva stíhá druhou je klid této mladičké mediální hvězdy nesmírně uklidňující. A povzbuzující! Kéž bychom i my tyto časy zvládali se stejnou pohodou.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katka Marcikova | neděle 24.1.2010 8:00 | karma článku: 29,03 | přečteno: 2024x