Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P(

papaya (.)(.)

6. 8. 2010 8:04
panejo !

;-D;-D takové jinotaje ! .-)

0 0
možnosti
JM

Josef Marchek

6. 8. 2010 8:16
Re: panejo !

Až si někdy říkám, jestli to pochopí i někdo jiný. A ono jo :-)

0 0
možnosti
L

lajika

6. 8. 2010 7:21
a nejhůř

a vůbec nejlegračnější je hledat sám sebe. Člověk, který sám sebe někam založil nebo zašantročil, ten musel večer předtím žít asi úplně naplno:-)

0 0
možnosti
L

lajika

6. 8. 2010 7:18
To jsou takový zavádějící fráze...

Být sám sebou...hm - tak - je to asi jednodušší, než být někým jiným, ne? K tomu by jeden potřeboval permanentní sebekontrolu a možná i falešnej knír, záleží, kým jiným by byl.  A s tím "žít naplno"? To je zavádějících představ o kokainových večírcích a lehkých děvách, ale není právě tohle spíš "život naprázdno?"

0 0
možnosti
M

motylek_02

5. 8. 2010 20:02
jinak autore

je zajimave ze vidite kolem sebe hlavne ty trendy lidi a to v takovych davech. Ja mam zase pocit ze potkavam spoustu jedinecnych osobnosti, kteri se lisi jak stylem oblekani, tak mimikou, gesty, postojem, vyjadrovani. Pocit "ztraty" individuality" jsem mela pocit u nekterych mladych lidi v USA, kde jako pres kopirak se objevovaly stejna gesta, stejny typ rychle nasazeneho a zmizevsiho usmevu, stejne fraze. Jiskricka v ocich, ci jedincnost mi u nich chybela. Nejedna se o vsechny, ale o par jedincu.

0 0
možnosti
JM

Josef Marchek

5. 8. 2010 20:37
Re: jinak autore

Naštěstí mám kolem sebe dost samorostů a originálů, to zas "su klidný".

0 0
možnosti
M

motylek_02

5. 8. 2010 19:55
nevim jak to chapou

ostatni, tak byt sam sebou znamena treba i to, ze reknu nazor, ktery se druhemu nelibi, ze nepredstiram ze jsem slunicko usmevave, kdyz bych trhala jako krvelacna selma a jsem spise cholerik. V pripade pracovniho vztahu to, ze vyjadrim svuj nazor na problematiku, jsem schopna konstruktivni kritiky, a kritiku jsem schopna prijmout. Ze treba vim, ze je mi lip na pozici kde vymyslim a zadavam praci lidem, a koordinuju, anebo ze je mi lepe ve skupine, kde se mi zada prace a ja resim dilci problem a nezabyvam se celkovou analyzou a planovanim projektu.  Neznamena to, ze musim terorizovat okoli svymi projevy nesouhlasu, nicmene opacny extrem zariveho spokojeneho slunicka, ktere vse chape a vsemu rozumi taky neni to prave orechove. Aplikovat na pozici draveho manazera, kdyz me rozlitostni zaslapnuta beruska na chodniku.

0 0
možnosti
M

motylek_02

5. 8. 2010 19:56
Re: nevim jak to chapou

No a zit naplno: dejme tomu, ze pristupujete k zivotu ve stylu: jak

udelat aby to slo, misto onoho: to nejde, na to nemam. A opet, vubec to

neznamena ze se musim zadluzit ci prezirat do podoby koule.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

5. 8. 2010 17:25
Hlavně "být sám sebou" a "žít naplno"

Milý autore, souhlasím s Vámi. Tyhle knížecí rady přivedly mnoho lidí do bankrotu. Myslím, že každý, kdo si na ten "free" život půjčoval peníze na základě nabídek od soukromých bank, dnes má velké problémy a už není "cool" a ani "in". Ale zoufalec, protože má co splácet. A já si myslím, že - hledat sám sebe - je fráze, která živí mnoho lidí psaním všelijakých příruček. Žít naplno - neumím si to ani trochu představit, protože člověk má tolik starostí, které si sám ani nezavinil, že je kolikrát rád, že vůbec usne. V

0 0
možnosti
PC

proxima centauri

5. 8. 2010 16:15
Uzivat si

Me spis irituje, jak si podle medii furt jako musim uzivat. Vseho. Zivota, penez, sexu, zabavy, hlavne, kdyz je to konzum. Pokud si to nalezite na 100% neuzivam, tak jako neziju, asi. Uzivat si znamena jako chlastat, parit, blbe se tlemit a vyrvavat do sveta, jak jsem free, cool, in a jak si uzivam???

0 0
možnosti
EK

Deleter

5. 8. 2010 14:27
Jojo,

to jsou ty bláboly. "Hledám sám sebe" = neotravujte mě.

Jsem svůj = neodvažujte se mě kritizovat.

--

Jinak já jsem zase naopak snadno prohlédnul, když podle příruček jela personální ředitelka. Voni totiž nic jinýho neumí. A děláte kolektivní sport? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
P

parnassius

5. 8. 2010 14:14
Být sám sebou,

to není tak složité, zejména, když jste jen sám se sebou a tu chvíli mezi lidmi už to nějak překlepete......a žít naplno nemůžu, protože máte pravdu obezita, promiskuita, alkoholismus atd..........;-)

0 0
možnosti
PAM

papaya and mamaya

5. 8. 2010 14:04
ahojíček .. jen jestli jste dost svěží a IN !!?

8-o ale tady na blogu se to dááá mastit na plný koule nebo nééé ?? Jinak se jdu zabít...;-(

0 0
možnosti
JM

Josef Marchek

5. 8. 2010 14:15
Re: ahojíček .. jen jestli jste dost svěží a IN !!?

Papayo, vy vždycky tak nemilosrdně nastavíte zrcadlo ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1558x
Iluzionista.

Seznam rubrik