Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože naši členové KSČM kudy chodí tudy hlásají, že Ukrajina je fašistický stát. My, kteří tady jsme víme, že to je blbost. Jo ruská škola.

0 0
možnosti
Foto

A hlavně by tu pohodu měli vidět členové naší KSČM!

0 0
možnosti
VF

Marně hledám město Dněpr, znám jenom řeku toho jména. Z diskuse mám pocit, že jde o část Kyjeva. Poradíte mně?

0 0
možnosti
Foto

Věro, Dněpr je nový název pro Dněpropetrovsk. Podobně Dněproděržinsk se jmenuje Kamenskyj. A mimochodem Dněpr je nádherná řeka. Ve městě je koryto široké 3 km. Děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Marceli, myslim, že tam máte momentky přímo do soutěže... moc hezký... moc:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Radko děkuji. Někdy je to složité fotit lidi a zvlášť děti. Dnešní svět už Vás pak považuje málem za pedofila. Tady je to ještě trochu jinak a díky za to. Někdy mi tahle normálnost v našem životě chybí. A hlavně neostýchat se dát najevo štěstí a pohodu. Tu malou kritiku školství neberte osobně, Vás se to netýká. Určitě ale víte, co jsem měl na mysli. R^

1 0
možnosti
PB
Foto

to je moje krevní skupiny

0 0
možnosti
MV

Hezky...trochu smutny......

1 0
možnosti
MV

co rikate tomuto?:)me se to moc libi...

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že toho znám dost. Zdaleka ale ne všechno. Pokud Vás něco zajímá, ptejte se. Je to velké město a jsou tady opravdu špičkové firmy, které mimo jiné vyrábí kosmické a letecké motory a další. Také rakety i vojenské komplexy. Auta. Chemie. A další. Kvalitní fotbal i basketbal. Několik kamenných divadel, několik kinocenter.

0 0
možnosti
MV

A na Nabereznoj je vyborna pizerija.....a i jine lokaly...a jak uz jste psal.....markt je vybornej....dostanete vsechny druhy masa...ryb..zeleniny.....cokoliv......:))

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1139x
Absolvent univerzity života, který si v žádném případě nedělá nárok na pravdu. Jen rád napíšu o všem co jsem v životě potkal nebo co potkalo mne.

Seznam rubrik