Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

No co, že členové Unie jsou různorodí, ? , dnes můžete cestovat taky všude.

A co abyste se do podílu Merkelové nedivil:

Řecko je v plusu,

Incirlik můžete navšívit.. .

0 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že nerozumím Vašemu příspěvku. Já jsem rád v Unii ale štvou mne ti, kteří to prostě nevedou a tudíž když se něco zastaví tak to samodestrukcí upadne.

0 0
možnosti
PB

.... tak dalo by sa s tem něco dělat, proč nééé ?!,- oprášit původní myšlenku EHS a je vymalováno (priorita - efektivní hospodářství a ekonomiky, svrchovanost a suverenita zemí, žádný sociální experimenty, 2/3 byrokratů propustit !) ,- j e n ž e , kdo si to z tech frajerů s měsíčním příjmem cca půl mega za NIC ! vezme na triko ?!?

2 0
možnosti
Foto

Petře anebo naopak. Zrušme národní vlády ve všech členských zemích, zrušme ministerstva, udělejme jen výkonné komise podle oborů (tak do 300lidí a dost. Stejně přijímáme zákony z Bruselu. Udělejme společnou armádu i policii. Víte kolik miliard by se v celé Unii ušetřilo? A v podstatě se nic nezmění.

0 0
možnosti
ZH

Je to smutné, ale Brusel je v moci lobyistů a národní vlády se jenom třesou, aby byly u kortyt i po dalších volbách. Nakonec nás sežere rusák a zbytek Evropy bude makat pro Číňany. :-/

2 0
možnosti
Foto

Donald Franciszek Tusk (* 22. dubna 1957 Gdaňsk) je polský politik, od prosince 2014 předseda Evropské rady

0 0
možnosti
SN

:-).....Je to tak ! Samozvaná skupina lidí to vzala pevně do ruky,(pro by také ne, za ty prachy), vlády se po Ádovi ujala Merkelová, konce budou velmi špatné ! Co se nepodařilo Ádovi, ona s pomocí kamarádů ze zámoří dokončí. Evropa skončí špatně. Za mořem se válčit nebude i když.......technická úroveň zbraní je tak vysoká, že to může být i reálný konec této modré planety. Musíme jenom doufat, že má ještě někdo zdravý rozum a je známa věta....že živí by záviděli mrtvým !

R^R^R^

0 1
možnosti
Foto

Stando, až tak možná nee...:-)

1 0
možnosti
VF

Děkuji za Dněpr (město).

Dněpr (řeku) jsem viděla v Kyjevě, proto jsem minule tak pátrala.:-)

0 0
možnosti
Foto

Není zač Věro. Jestli bude čas, najdu fotky z Dněpru i Dněpru. Díky za zájem. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1139x
Absolvent univerzity života, který si v žádném případě nedělá nárok na pravdu. Jen rád napíšu o všem co jsem v životě potkal nebo co potkalo mne.

Seznam rubrik