Diskuse

Dienstbier?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... pane autore - má vůbec cenu ničit si svou klávesnici TAKOVÝM OTRAPOU;-):-/??

0 0
možnosti
JJ

Ani se neopovažuji pomyslet,že by se nějaké pracovní tábory stavěly nyní.Ale zase by se někteří občané nemuseli smát pracujícím lidem,že jdou do práce.V parku na lavičkách v pracovní době musí být krásně!!!A že si za nimi "ministr" Dienstbier nezajde na kus řeči? Ti lidé ho přece musí milovat!

7 0
možnosti
MD

Pokud vam to alespon trochu pomuze, tak spousta lidi s vami urcite empaticky souciti.

2 0
možnosti
Foto

Díky, hned je mi líp! R^

0 0
možnosti
PB

..... si v poslední době říkám,- zrušit tak to zbytečný ministerstvo lidskejch práv, zrušit ten projekt integrace za půl miliardy, zrušit neziskovky a dotace ze státního cecku,- nóóó, a potem ty ušetřený love vodklonit důchodcům,- .....vsadím boty že to bude na hlavu víc jak 40,- vočí !!!

13 0
možnosti
DK

Vykoupeni a zbourani prasecaku v Letech je...prasecarna, jinak se to nazvat neda. Vyhozene penize pro poteseni nekolika malo aktivistu. S Romy jako takovymi to nijak nesouvisi, zkuste se zeptat prumerneho Roma, zda vi, ve ktere obci prasecak stoji...vybec nebude tusit o cem mluvite. Romove maji prasecak uplne na haku a krom aktivistu zadneho Roma vubec nezajima. Taky neni divu, zadnemu Romovi na svete zbourani prasecaku nijak neprospeje a svet nebude ani o chlup lepsi...Je to velke pokrytecke gesto.

17 0
možnosti
SN

:-).....Souhlasím s Vámi ! KDyby se pánové Diensbier a Sobotka zajímali o historii, totoho pracovního tábora, tak by je musela hanba obšoustnout! Jenže...oni hřeší na to, že většinu občanů to nezajímá a nebudou zkoumat, jak to ve skutečnosti bylo. Každá záminka, jak vyjet po Babišovi dobrá ! A ministr zbytečných záležitostí, škoda mluvit !

Je jímá hrůza, vč. Kalouska, jak se tyto dvě strany propadají v přízni voličů! KOledují si o to svou hloupostí sami. Považují národ za hlupáky! R^R^R^

9 2
možnosti
Foto

Díky Stando! Já už se na to nemůžu dívat...

1 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1139x
Absolvent univerzity života, který si v žádném případě nedělá nárok na pravdu. Jen rád napíšu o všem co jsem v životě potkal nebo co potkalo mne.

Seznam rubrik