Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lost

28. 7. 2011 16:21
pěkná blbost

0 0
možnosti
N

Nick_Carter

28. 7. 2011 17:32
Re: pěkná blbost

Tak jest. Kupříkladu ono zmíněné objednávání služeb na cizí jméno už dnes v případě vážné újmy na právech poškozeného naplňuje skutkovou podstatu přečinu poškození cizích práv.  Dost dobře mi není jasné, kde by v takových případech byla hranice mezi poškozením cizích práv a nebezpečným pronásledováním. Ale třeba nám to autor vysvětlí...

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

28. 7. 2011 16:09
Led je bohužel velmi tenký

Až Evropa zase nadiktuje nějakou lidskoprávní emancipační genderovou multikulti affirmative action, která do hloubky zadefinuje stalking, tak to bude jako se znásilněním.

Že holka udá vlastního přítele, že počas jejího spánku se jí pokusil penetrovat análně, a má tedy doživotní trauma. Samozřejmě, alespoň malé zadostiučinění, takovejch 10.000,- EUR

Pochopte to, normy už nezachrání nic, nejdřív jste mezi lidmi zdevastovali morálku, dnes se jí snažíte nadiktovat.

0 0
možnosti
VF

vlasec

28. 7. 2011 17:14
Re: Led je bohužel velmi tenký

Je to fakt, morálka je fuč ... lidi si navzájem nepomůžou, pokud to pro ně znamená nějaké riziko a problémy ostatních jsou jim ukradené. Je pak potřeba řešit podstatně víc problémů přes instituce jako soud, protože si je lidé už nevyřeší sami.

A navíc se nakonec podaří najít způsob, jak to zneužít a tím ještě víc ublížit těm, kdo opravdu prožívají problémy.

0 0
možnosti
F

forEd38

28. 7. 2011 14:52
hm

pan stinovy ministr nema sajnu o cem mluvi...Rv

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

28. 7. 2011 9:35
Je to síla,

jeden případ znám od bývalé spolužačky, podle toho co říkala, to byla "soda", ale nakonec toho dotyčný naštěstí nechal.  Druhého jsem byla svědkem, servírka z restaurace, kam jsem chodila na oběd, byla pronásledována "bývalým", dělal jí scény v práci (prý i doma), často přiopilý, obtěžoval hosty a nešťatná slečna to vždy po jeho odchodu obrečela, logicky se bála jeho i o práci, do toho tehdy řešila maminku, která při povodních přišla o bydlení...nakonec - vím už jen z doslechu -, prý dala sama výpověď.

Bezmoc, nervy, stud za otravovače, pochopení okolí v tomto případě nelze příliš očekávat - hosté nechodí do restaurace sledovat scény cizích lidí, majiteli jde o hosty.

Medializovaný případ studenta, jehož "pridiči" byly léta!8-o dcera s matkou je ovšem tristní (jejich útoky jsou i zdokumentované, k nalezení např. na you tube).

Problém to je a řešení se najít MUSÍ.

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1211x
PhDr. Marcel Chládek, MBA, stínový ministr školství za ČSSD, senátor Parlamentu ČR, místopředseda Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR.

Seznam rubrik