Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cmel60

20. 5. 2011 22:54
Správně !

Pane senátore,

chodníky Pod Nemocnicí máme i nadále v desolátním stavu a není síly, která by nám s tím pomohla, ale tento připomínkový článek je výbornou ukázkou čehí-hot politiky našich státovládců. Díky za prřipomínku;-)R^[>-]

Ještě pro nick Stará kára : Dr. Sládek umí nejen bravurně řídit auto ,ale i jiné kousky , lidem se snaží pomáhat. O tom jsme se mohli v jeho volebním obvodu již mnohokrát přesvědčit. !!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

28. 1. 2011 13:57
Opět blbost (co jiného od vás čekat?)

Pan Nečas celou dobu, než vláda rozhodla vystupoval proti maturitám.  Vláda však rozhoduje ve sboru. A jasnou většinou realizaci maturit podpořila.

Takže teď je povinností každého člena vlády maturity podporovat.

Nevím, jak pracujete vy.  V dobách, kdy jsem byl ve vedení podniku to alespoň takto fungovalo: o problému jsme diskutovali (no - často se "do krve" pohádali), ale po rozhodnutí bylo jasno: celé vedení rozhodlo takto. A tak se to bude prosazovat.

Ale možná jste řídil sotva auto, takže kooperaci ve vedení si neumíte vůbec představit. No, to se může stát každému. Tak alespoň, prosím, nežvaňte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1211x
PhDr. Marcel Chládek, MBA, stínový ministr školství za ČSSD, senátor Parlamentu ČR, místopředseda Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR.

Seznam rubrik