Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vpravo.blog.cz

2. 1. 2012 11:41
Euroexitus

Pan ministr Dobeš by zejména měl veškerá "čerpání" z těch otrávených eurostudní ukončit a zřídla nechat zašpuntovat.

Pro neschopnost by měli být odvoláni všichni, kdo to ještě nedokázali pochopit.

0 0
možnosti
ZS

strnadz1

2. 1. 2012 10:37
Problém našeho školství

Problémem našeho školství není nedostatek peněz, ale totální rozvrat jeho koncepce, na němž se podíleli všichni ministři za posledních 20 let bez rozdílu. V současné situaci by mu ani ty desítky miliard nepomohly, jen by se utratily za nesmysly s nulovým přínosem jako jiné desítky miliard v uplynulých letech.

Současný ministr toho pohnojil dost, ale na druhou stranu jako snad jediný měl tu odvahu v některých věcech zvrátit negativní vývoj, co tu byl od Listopadu. Ano, je třeba definovat, co mají žáci znát. Ano, je třeba tlačit na udržení jisté úrovně vzdělání. Ano, je třeba, aby vysnědčení a diplomy nebyly jen cárem papíru. K tomu žádné miardy třeba nejsou, k tomu je třeba stanovit jasnou koncepci.

0 0
možnosti
TS

Fantomazz

2. 1. 2012 9:18
a tento pán

by to všechno vyřešil za 5 minut!!! proč si toho dávno nikdo nevšiml? školstvím to začne a vyrovnaným státním rozpočtem skončí! proto je třeba volit čssd, že? na blití!!

3 0
možnosti
P

pěnice

2. 1. 2012 15:36
Re: a tento pán

Nezačal ten rozvrat už za Petry Buzkové ? Ale svoji dceru do školy, kde měla velký vliv na řízení školství nedala. Proč asi ?

0 0
možnosti
TZ

Sulac

2. 1. 2012 8:48
Karma

Není co dodat!

0 0
možnosti
IH

ivahut

2. 1. 2012 8:39
Tento ministr školství

je neštěstím pro celý stát, nejen pro resort školství. Tu paseku, kterou nadělal, nedá dohromady žádný sebelepší státní úředník ani za dvě volební období. Některé změny, které zavedl, jsou bohužel nevratné, například osekání činností bývalé Národní pedagogické knihovny Komenského.

1 0
možnosti
SN

kuča

2. 1. 2012 8:21
Máte pravdu !

:-)......stará se jen o dohazování kšeftů svým známým, o školství neví nic! Na tom také skončily dotace! EU není tak blbá, jak si myslí a když už jdou dotace tak, že je to do očí bijící rozkrádačka, tak jim došla trpělivost. Bohužel,.-----právem! R^

0 0
možnosti

Maryša Šárecká

2. 1. 2012 8:10
Nešlo by, prosím,

jít příkladem a udělat nejdříve pořádek na kraji?

1 0
možnosti