Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

popetr

17. 8. 2011 9:40
Pane Chládku, měl byste zavřít ústa

vysvětlete lidem, proč VŠ studia studentům plati babička z HorníDolní, pomocný dělník, uklízečka a další lidé s minimálním příjmem? Proč vzdělání budoucích Sokolů, senátorů Chládků, Rychetských, Kubků a dalších platíte ze státního rozpočtu, do kterého přispívají všichni nejchudší? Je to snad proto, že tento podvod většina zatím nechápe, kdežto když budoucí Sokol zaplatí vše na stůl, je to viditelné? Máte vůbec právo s těmito podvody kritizovat jiné? Jste lhář a to je ten problém. Školné musí být. Mimochodem, když je polovina dětí, proč se nezavřou školy a ty čtyři miáliardy se neušetří za propuštěné učitele jako v jiných profesích? Když už plat učitele, který pracuje 9 měsíců v roce, přepočtem vychází víc, než dobrého lékaře?

0 0
možnosti
TZ

Sulac

13. 8. 2011 19:09
FUJ

To je pěkná blbost!8-o;-O;-€

0 0
možnosti
N

nekradu

12. 8. 2011 14:25
zloděj křičí chyťte zloděje

No... tak nějak bych se pod to skoro podepsal, kdyby nešlo o autora z řad politické konkurence ministra Dobeše, která by si spíše měla sypat popel na vlastní hlavu. Za koho že prošel tunel do českého školství jménem Indoš? Za koho projekt státních maturit vůbec vznikl? Za kterých vlád se radikálně začala snižovat úroveň českého školství? Za kterých vlád jsme si zvykli na to, že všechno ostatní je před školstvím upřednostňováno? Jasně... víme, že některé věci jsou společným dílem všech těch diletantů tam nahoře, ale myslím, že pán, který tento příspěvek výše napsal, by měl v první řadě vymyslet jak to udělat jinak a správně, zajistit plán, aby ty finance, které školství skutečně potřebuje, do školství přišly, ten tu pak prezentovat a pak teprve opakovat to, co víme i bez něj.

1 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1211x
PhDr. Marcel Chládek, MBA, stínový ministr školství za ČSSD, senátor Parlamentu ČR, místopředseda Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR.

Seznam rubrik