Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Eglund

4. 3. 2011 16:45
Nemá a ani nemůže mít

Muselo by totiž přiznat, že směr, kteým se vydalo po vzoru západní Evropy, vůbec nikam nevede, a že desetitiíce absolventů mizerných vysokých škol jsou naprosto k ničemu. Respektive se pro ně jedině dají vytvořit úplně zbytečná pracovní místa za státní peníze, jenomže těch už nikdy nebude dost. Vysoké školství se zreformuje jedině samo, až dojde k velkému krachu celého byrokraticky dirigistického systému Evropské Unie. Vymýšlení reforem je čirá ztráta času.

0 0
možnosti

dampfer

4. 3. 2011 15:49
Samozřejmě

bez školného nás přehlcují velmi početné davy Slováků, kteří u nás většinou po ukončení zůstávají a jenom navyšují počty úředníků. Vzdělání v Česku je obrovský moloch a jeho redukci se budou bránit také početní učitelé.Buď nám vzorem Anglie, USA a pod., kde pro opravdové a chudé talenty je přístupné vysoké stipendium---- a netahejme do skupiny talentů ty vypočítavé a vyčúrané lenochy !!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1211x
PhDr. Marcel Chládek, MBA, stínový ministr školství za ČSSD, senátor Parlamentu ČR, místopředseda Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR.

Seznam rubrik