Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

13. 2. 2012 20:48
Pánové ......

:-)......buďte té lásky a klikněte si na "aktuálně dnes" ! Pak zjistíte, při vší úctě k Vám, že jste totálně mimo. Hlavně, že máte hlavu do které můžete tlačit! To současná vládní politika potřebuje ! Nekritické vyznavače absurdity! Pěkný večer a udržujte se ve Vaší blažené nevědomosti! !!!!!!!!!!

0 0
možnosti
R

raks

13. 2. 2012 17:54
no potěš Pánbůh

jestli toto jsou slova moudrého (stínového) ministra ! Vaše argumentace je postavena pouze na negaci všeho, co p. Dobeš udělal. Jenom z málokoho, tak jako z Vás, čiší  l a č n o s t   rozvalit svůj sicflaiš na ministerské židli a žádat nekritický obdiv od celého širokého okolí. Doufám, že jenom u mě budíte dojem, že byste pro splnění svého snu byl schopen zavraždit i vlasní babičku. Snad nás budoucí vývoj ochrání od takových zjevů v politice. Vy jste se pozdě narodil, mohl jste udělat za komunistů kariéru. Takové bezpáteřní loutky a lidi bez svědomí potřebovali nejvíce.

2 0
možnosti
TZ

Sulac

13. 2. 2012 18:57
Re: no potěš Pánbůh

Co kouříš ?[:-D]

1 0
možnosti
SN

kuča

13. 2. 2012 14:47
Vážení diskutéři .......

:-)......pan Chládek to popsal přesně. Vy buď čtete jiné noviny, nebo máte nějaký jiný internet, nebo se nedíváte na TV, když tam Dobeš vystupuje ! Je ještě jedna možnost - nemáte rádi Chládka a Dobeš je pro Vás hvězda.

Sleduji ho od počátku. Jeho jediným cílem je rozvrátit co ještě ve školství fungovalo, a hlavně pořád přihrávat prašule svým kamarádům. Státní maturity - tunel, prověřování žáků základek, co to přinese? Zase tunel! Vždyť na to dojel v dotacích k EU. Peníze rozdané na jakési fiktivní úkoly, jen ať se mají kamarádi dobře. Naštěstí nejsou v EU blbí a tak to zatrhli. 5O mlrd, v pekle, trochu veliká sranda a daň za jednoho chaotického psychopata, který se cítí býti mistrem světa. Směšná figurka! A na tom je to nejsmutnější, že Vy tomu fandíte! 8-o

4 0
možnosti
V

vsevedec

13. 2. 2012 14:12
Notorický lhář Chládek

Známý demagog, narcisista a Rathův trapný noshled je ten poslední, kdo by měl Dobeše (byť je Dobeš opravdu "hvězda") kritizovat. Bůh chraň školství a vůbec celý národ před lidmi typu pana Chládka!

3 0
možnosti

vodní želva

13. 2. 2012 14:25
Re: Notorický lhář Chládek

Mohu se dotázat, kdo má právo kritizovat Dobeše? Já to dělám a mám strach, abych u Vás taky neupadl v nemilost.

3 0
možnosti
O

ortles

13. 2. 2012 12:32
Pánbůh nás ochraňuj

před takovou vládou, jejímž členem by byl autor článku.

Ne pro to, co píše, ale jak se neomaleně vyjadřuje.

Notorickým lhářem může nazvat členy své strany a sebe.

8 0
možnosti
PH

petrph

13. 2. 2012 12:24
těch 50 miliard není ani tak moc

Jako spíš otázka, co dál se státními maturitami.Zatím měly jediný "výsledek"-totiž že v loňském ročníku je třetina  absolventů SŠ s maturitami jaksi taksi bez maturity.Třetina studentů , do nichž stát ale i rodiny vrazily během 4 letého humanitního či odborného  studia nemalé prostředky. Nyní  skončí v lepším případě u lopaty, v tom horším na sociálce (či opačně).

Co se od té doby neprovedlo, je nějaký hluboký rozbor - tedy zda jejich neprospěch byl způsoben jejich hloupostí, špatným učebním procesem škol na kterých studovali..Popřípadě, zda na těchto školách byly provedeny nějaké změny učitelského sboru či byly nejhorší školy uzavřeny. A nebo, zda toto propadání byl u určité části studentů způsoben špatně postavenými maturitními testy.Nevíme

Ale už za pár měsíců nastoupí ke státním maturitám další ročník a zase vyhoří třetina studentů? A zase skončí někde u koštěte nebo na podpoře?? Těch 50 miliard vedle toho skutečně není moc

0 0
možnosti
V

vsevedec

13. 2. 2012 14:19
Re: těch 50 miliard není ani tak moc

Vaše otázky by si zasloužily delší rozbor, ale naprosto zásadní problém je v tom, že nejméně 50% "studentů" maturitních oborů má schopnosti maximálně na tříleté SOU a maturitu by prostě nikdy neměli získat. S tím nenadělá nic ani geniální pedagogický sbor, ani sebelepší ministr školství.

0 0
možnosti
EP

pokaseda

13. 2. 2012 12:03
Stín je značně horší

tak jsem to posoudil po přečtení blogu pana stínového minisra. Nevím proč,ale asi aby obstál v jakési stínové vládě, tak musí občas vystoupit s nějakou aktivitou. Tak toto vystoupení zřetelně potvrzuje, že ten pán musel označení dokrota filosofie získat asi v době, když školství zdokonalovali ministři školství z ČSSD nebo jejich koaliční spojenci. Náprava není jednoduchá a buďme rádi, že se o ni někdo snaží. Dá se říci, že je škodlivé, když jim přáci zastiňují nějaké stínující figury.

8 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1211x
PhDr. Marcel Chládek, MBA, stínový ministr školství za ČSSD, senátor Parlamentu ČR, místopředseda Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR.

Seznam rubrik