Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TZ

Sulac

20. 1. 2011 13:57
Super článek

Skvělý článek - zase jsem se pobavil. Dávám karmu a těším se na další! ;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
JV

jafava

20. 1. 2011 6:00
Si snad děláte srandu, Vy jeden neomylnej senátore!

Čtrnáct let se za velký peníze chystá nový model státních maturit a má se snad chystat za další velké peníze ještě roky navíc? Prostě se to spustí a ti spratci, kteří budou sabotovat, prostě propadnou u matury a na podzim si ji zopakují; to už jim snad dojde, že se holt něco naučit budou muset a že zkouška je zkouška a se svobodou osobnosti nemá nic společného.

A tím, že jste ten magor, který podal návrh na znovuoddálení státních maturit, bych se být Vámi moc nechlubila. Oni totiž už se lidi začínají ptát, proč se u nás za všechno vyhazují velké peníze a výsledky jsou mizivé; tady v tom případě je to podobně a dávat další peníze na něco, co už je hotové a mělo by se v záruční době vyzkoušet a chyby reklamovat - opravy jdou z účtu zhotovitele, to by bylo opravdu šílenství.:-/

0 0
možnosti
OK

Kurri22

19. 1. 2011 19:14
Tak vy jste ten senátor, který navrhl to zrušení?

Tím bych se teda moc nechlubil.

0 0
možnosti
JJ

jt2004

19. 1. 2011 18:08
Pane senátore

Mám obavu, že za Vaším úmyslem je skrytý záměr...snažíte se s nastávajícími voliči pracovat...jde Vám evidentně o to, jakou budou mít voliči inteligenci...myslím, že upřednostňujete tupé stádo

0 0
možnosti
A

Amoniak

19. 1. 2011 18:30
Re: Pane senátore

Není ani marné zalibit se ostatním voličům. Nejde jen o studenty. Učitelé nejsou nadšeni z toho že něco mají dělat jinak než posledních třicet let, rodiče co "sponzorovali" školu chtějí vidět jak jejich dítě prochází, ředitel školy by před zřizovatelem vypadal hloupě kdyby mu moc studentů neuspělo.

Nikoho nezajímá kvalitní poctivý výsledek - hlavně ať je líbivý a především rychle  a bez práce.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

19. 1. 2011 17:09
Doporučuji panu Chládkovi,

aby si dal studený hadr na hlavu. Tu zřejmě dostatečně chladnou nemá.

0 0
možnosti
PH

petrph

19. 1. 2011 17:08
bejt studentem tak ten kindryl skutečne potřebuju

Státní maturita bude,nebude,bude,nebude,To pak hlava třeští víc než jízda po horský dráze.Přitom lidi co bolestma hlavy trpěj Vám potvrdí že než prášky pomůže se z toho vyzvracet a pak se pokusit usnout.

Takovýto přístup bych viděl i ke státním maturitám.Jakkoliv jsou třeba hloupé,jakkoliv skutečně předražené,přesto požadavek, aby se opět pro tento ročník odložily a jednalo se o tom zda budou příští rok,je prodloužením utrpení zvlášt pro studenty.Nechte tento ročník v klidu státní  maturit dodělat.Ty stovky milionů už jsou stejně dávno utracené a rozdělené mezi spřátelené firmy ,testy už jsou skoro vytištěné,studenti už se dávno učí podle nových požadavků.Ono se toho zase moc zvorat nedá.I kdyby se zhroutilo ono centrální vyhodnocení(což se dá očekávat), nic nebrání školám,aby si to z formulářích testů sečetly sami a ručně(což taky asi stejně udělají mnohem rychleji než příjdou oficiální výsledky)a když se to skutečně zhroutí,tak pak můžeme státní maturity odepsat nadobro a jít spát

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

19. 1. 2011 16:39
Co chceme

Píšete, že státní maturita rozhodně nepovede ke zlepšení stavu našeho školství, spíše naopak.

Tedy Vám jde o stav našeho školství, proti tomu úroveň vzdělanosti  a kvalita absolventů středních škol je celkem fuk -  tak to teda valíte do hnoje. Každopádně bude na místě rozepsat svou vlastní představu jak mohou státní maturity stav školství zhoršit  když je to jako naopak, to bude  zajimavé.    8-o

0 0
možnosti
RK

semelik

19. 1. 2011 16:31
dejte jim ČAS - vždyť se to připravuje teprve nějakých

dvanáct let (nebo kolik to), takže je ten projekt zcela jasně ještě nedokonalý, zelený a je nutné na něm dále a dále pracovat, co pracovat, nebojím se říci DŘÍT. Pochopitelně za peníze "všeholidu" několika vybraným firmám, jak už to u nás obvykle chodí.

No a když se nakonec zjistí, že se to ne až tak úplně povedlo, tak jsme se prostě spletli. Ale to se občas stává i v lepších rodinách, žejo.

0 0
možnosti
SN

kuča

19. 1. 2011 17:08
Re: dejte jim ČAS - vždyť se to připravuje teprve nějakých

:-) semelíku..... a Zelený se směje, jak se dukátky z oslíka sypou! Jen tak dál. JEště je z čeho rozhazovat! ;-O

0 0
možnosti
T

tromi9

19. 1. 2011 16:27
státní maturita je dobrý zákon

maturita nemůže být na každé škole na jiné úrovni

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1211x
PhDr. Marcel Chládek, MBA, stínový ministr školství za ČSSD, senátor Parlamentu ČR, místopředseda Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR.

Seznam rubrik