Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"ač si prezident Klaus myslí pravý opak"  Autore, i já, nezávisle na prezidentu Klausovi viděl, že ministr Dobeš byl v té plejádě ministrů po roce 1948 skutečně ten nejlepší! Dokázal uvádět v život tolik potřebné reformy školy / byť s porodními bolestmi / - zatímco vy tu plkáte jen babské pavlačové řečičky -, a pohnul s českým školstvím tím správným směrem, na který se i dnes jen navazuje! Právě na základě zkušeností, které se sesbírali při jeho řízení českého školství při uplatňování změn!! Byl jsem 40 let učitelem..

3 2
možnosti

P29e76t96r 81J66a27n10s21k53y

28. 11. 2012 8:05

pane chladku ptate se dobre ale na spatnem miste.. vas dotaz smerujte na Hrad.. ted mate i tel cislo

2 2
možnosti

Vážený paně, poslední ministr, který byl aspoň trochu k něčemu byl Vopěnka.  A mimochodem - nejvíc se "podepsala" na našem školství Buzková.  Zřejmě jste většího diletanta tehdy neměli. :-/

3 0
možnosti

Pane, aniž bych se chtěl exministra Dobeše nějak zastávat, tak vy a vaše partaj byste měli být zticha. Destrukce základního školství zrušením jednotných osnov, roky a roky marných příprav státních maturit bez jakéhokoli výsledku a další zločiny na našem školství jsou z vaší stranické dílny.

Co se týká slavných EU dotací, tak zastávám názor, že kdybychom do Brusele žádné peníze neposílali, nedostávali žádné dotace a investovali tam, kde to potřebujeme my a ne EU úředníci, bylo by nám líp.

5 2
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1211x
PhDr. Marcel Chládek, MBA, stínový ministr školství za ČSSD, senátor Parlamentu ČR, místopředseda Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR.

Seznam rubrik