Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Súhlasím, najväčšiu zásluhu na rozdelení Československa (bez referenda) mal Vladimír Mečiar.

1 0
možnosti
BM

Kde se nenajde argument, tam se vytáhne komunista.

Hezký den

1 0
možnosti
MB

nie nevyhnutne. Tvrdím však, že nebyť komunistického režimu (ktorému nástupu v r. 1948 dopomohli voľby v Česku), nemuseli by sme dnes v oboch krajinách bojovať proti toľkým neduhom.

0 0
možnosti
SB

Nevím, zda 70% Slováků bylo proti rozdělení společného státu, ale vím, že 17.7.1992 schválila lLovenská národní rada dokument "Deklarácia zvrchovanosti slovenského národa" a 1. září 1992 byla schválená Ústava SLovenskej republiky, která říká, že SLovensko je samostatným státem. Teprve potom Klaus začal jednat o rozdělení státu. Co jiného měl dělat? Jak se měl zachovat, když na jednu stranu říkiáte, že se považujete za součást federace a na druhou stranu schvalujete dokumenty, podle kterých již ve federaci nejste?

Chovali jste se jako vdaná žena, která tvrdí, že se považuje za rozvedenou, ale o rozvod nepožádá.

Ani v nejmenším Vám schválení těch dvou dokumentů nezazlívám. Jste svébytbný národ a máte na to právo. Nevyčítám Vám, že jste se odtrhli. Myslím, že Vám to hodně pomohlo a že jdete lepší cestou než my (s výjimkou toho, že my stále máme svou valstní měnu a Vy doplácíte na řecké důchodce). Vyčítám Vám, že se k tomu odtržení, na které jste měli plné právo, nedokážete ani po více než dvaceti letech otevřeně přihlásit.

0 1
možnosti
MN

mel by jste si napred overit udaje a ne je jen opsat ... Zeman byl zamestnan v prognostickem ustavu az od r. 1990 ....   http://www.denikpolitika.cz/politik/milos-zeman%282%29/zivotopis ... a dejte uz pokoj, uz je to unavujici stale dokola nekoho presvecovat argumenty, ze pise nesmysly....

0 1
možnosti
MB

a čo to mení na pointe článku?

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že je to snůška blábolů a fabulací. Pokud někde byla citlivá data, tak an Státní plánovací komisi.

1 0
možnosti