Diskuse

Únava

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R20i10a 33Č51e25r83n18á

24. 3. 2014 18:39

Dobrý den Marcelo, díky za Váš článek. Sedí to, jak jinak, vždycky to vystihenete přesně.

Mám vlastně k tomu jen jednu věc - ať už si o vlastních rodičících někdy myslíme různé věci, hodně zlé věci, nechápeme je a bolí nás, co svým dětem udělali - nikdy bychom o nich neměli psát a mluvit zle. Je to jak kdybychom psali zle o těch dětech...bohužel a nebo možná i bohudík - sebehodnota dítěte se utváří právě od toho, jak jsme my dospělí koukat na jejich rodiče. Tedy ano, "tvoje máma udělala věci, který se stát neměly, který rodiče svým dětem dělat nemají, ale to neznamená, že je tvoje máma špatná. Možná prostě jen nevěděla, neuměla, nechtěla. Víme ale jistě, že jsme moc rádi, že tvoje máma, protože nebýt jí, nebyl/a bys ani ty..". Nějak jsem měla potřebu to napsat, možná pro Vás první odstavec, možná kvůli Vašemu manželovi. Možná taky kvůli sobě ;) Myslím si, že největší pěstounský majstrštyk je právě přijmout dítě i s jeho rodiči...klobouk dolů před každým, kdo to dokáže.

0 0
možnosti
Foto

Děkuju za reakci. Momentálně s tím hodně bojuju. Chápu, že jsou lidé, kteří nedostali lásku a nenaučili se být rodiči, ale pokud se s nimi nepracuje, pokračuje to dál do další generace a pořád dokola. Ano, dětem zvládám opakovat, ať namalují mamince obrázek a že je má ráda, ale osobně mám chuť někde bokem jí nafackovat, aby se probrala.  Určitě to znáte.

0 0
možnosti

Má to smysl! Určitě, ale je to neuvěřitelná řehole.. Pokuste se vydržet! R^ MB

0 0
možnosti
Foto

Děkuju. Kdyby si člověk mohl být jistý, že to co dělá je to správné ... ach jo.

0 0
možnosti
Foto

Marcelo, má to smysl, a velkýR^:-)

1 0
možnosti

V článku je několikrát použit výraz "deprimovaný". Opravdu ty děti trpí depresemi? Nebo měla autorka na mysli deprivaci? Podle popisu ano. Pak je správný výraz "deprivovaný".  Nejedná se o neškodnou pravopisnou chybu, ale o záměnu odborných pojmů, které zaměnitelné nejsou.

2 0
možnosti
Foto

Hlásím, že je opraveno. Díky.

0 0
možnosti

Jo, to je jiný kafe (a roláda) R^

A třeba tyhle dvě byste si dokázala nechat na stálo? 

(jen to pižamo, diagózy a bombon si opravte ;-))

0 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že to nemusím ( zatím) řešit a doufám, že se vše spraví.

0 0
možnosti
Foto

Vida...pokaždé se něco přiučím...vzhledem k sebeuspokojování jsem nejspíše deprimovaný :)) Dítě jsem ofc dlouhodobě ;)

0 0
možnosti
Foto

Víš, to je o dětech. Ne o nedospělých dospělácích.;-D Nepředpokládám, že jsi v první třídě masturboval ve škole při vyučování a nebo že by si se schválně řezal nožem do zápěstí ... Jestli jo, tak si se z toho celkem obstojně vyhrabal;-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....