Diskuse

Sežeň brko!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

V tomhle věku to zkouší asi všichni... jsem ráda, že jsem to o svých nevěděla... ať žije sladká nevědomost;-)... nevím, jak bych se zachovala... ale pokud přišel sám, přiznal pravdu, tak si myslím, že je vše na dobré cestě a že se nic neděje, a že to dobře dopadne... já o téhle době u svých dětí tvrdila, že mi zbývá jen modlit se, aby to dobře dopadlo... u syna jsem si vyloženě oddychla, když mu bylo 18 a převzal za sebe odpovědnost sám... a po maturitě, když odešel studovat pryč, já neviděla, co vyvádí, studijní výsledky měl a nakonec dospěl v úspěšného muže... věřte mu, podporujte ho a vše bude OK... ten můj mi dokonce, když byl už na vejšce, řekl, že je rád, že jsem na něj byla přísná!! R^

0 0
možnosti
Foto

Jestli hulí opravdu jen jednou týdně v pátek večer a ještě se ve finále přizná, tak to bude ok:) To ho to přejde.Škoda, že ho není možné vzít na exkurzi někam, kde se léčí feťáci, to by mohlo zabrat okamžitě:)

0 0
možnosti
Foto

:) Pamatuji si matně Tvůj blog, kdy jsem se Ti v diskuzi pokoušel vysvětlit...marně...že tohle není jen o výchově...a že to přijde bez ohledu na to, jak moc budeš jako policajt ;) že ta výchova se pozná až následně dle toho, jak se s tím srovná sám :)

3 0
možnosti
Foto

Bylo mi jasné, že se ozveš ;-). Jo,jo, je to marný, je to marný, je to marný ...

1 0
možnosti
Foto

Jestli je pravda, že hulí jen v pátek večer ve zkušebně, není to zase taková tragédie. Zkuste ho pro jistotu upozornit na pár vypatlanců, co hulí denně a je to už na nich dost vidět. V každé škole a v každé třídě se jich pár vyskytuje a poznáte je na první pohled. To, co udělá alkohol za několik let, zvládne tráva během pár měsíců. Ať se zamyslí, jestli mu to stojí za to. Vím o čem píšu, můj poslední syn je také pár měsíců před sedmnáctinami.

3 0
možnosti
JC

Zkuste ještě jiný argument: nekupuje to za své, ale za Vaše penize. A Vy přece na marihuanu vydělávat nechcete. Až si bude vydělávat sám, ať si za své peníze koupí, co chce. Ale do utrácení Vámi vydělaných peněz máte co mluvit a ne že ne.

2 0
možnosti