Diskuse

Sen o sexu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opět super....fakt se bavím...;-D

0 0
možnosti
Foto

J32a71n13a 81M46a90j78o24v40á

7. 11. 2013 20:12

"Člověk nemůže mít všechno. Nebo snad ano?" - Ano. :-):-)

1 0
možnosti
Foto

Já obdivuju vaši odvahu a otevřenost. Myslím, že něco takového by si chlap-bloger napsat netroufl. Kliknul jsem vám karmu.

1 0
možnosti
Foto

:-). Mně to nepřijde nijak odvážné. Ti co mě znají tak mi radí, ať přitvrdím;-). Jenže já se bojím svojí mámy. Díky za klik!

2 0
možnosti
Foto

Jojo, sestřičky jsou zákeřné :))

3 0
možnosti

No, nejsou. Znal jsem jednu z ČB, po autonehodě, kdy jsme tam ležel skoro půl roku. Černovláska s modrýma očima. I když, dnes už z ní také bude stará bréca. To víš, už je to 23 roků

2 0
možnosti
Foto

Ten zaver, vyborny. Velice trefny.!Ovsem otazka jeste zbyva, co kdyz nova zubarka, bude sexy, s ocima tygra. Co pak? Zase novy stomatolog?;-D Aha, zadna zubarka, zubar...uz i to chapu.

1 0
možnosti
Foto

Ještě zbývá vymlátit muži zuby, a je po ptákách a po snech...;-D

0 0
možnosti
Foto

A já si o Vás furt říkal, co že Vám to vlastně chybí...;-D

0 0
možnosti
Foto

Nesmírně si vážím toho, že někdo jako vy, odborník na vše, o mně " furt" přemýšlí - mimochodem, dal jste mi karmu? Ne, že bych na ní nějak bazírovala, ale mám podezření, že je nějaká malá, na to jak dobře píšu ... Tak co, klikl jste mi???

4 0
možnosti
Foto

Marcelo, to není nevěra, to je dodatečné uspokojování, které nebere tolik energie jako to nesnové. ;-Dhah

0 0
možnosti

Mně se zdají sny o jídle.Dnes ráno ve čtyři se mi zdálo o palačinkách. To mně probudilo a tak jsem měl takovou chuť, že jsem si je šel udělat. :-)

2 0
možnosti
Foto

R^...a ještě k tomu v zubařském křesle...:-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....