Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Přeji vše nejlepší do dalších let (alespoň jednou tolik, no néééé?) a držím palce, ať se Vám podaří tu mladou holčinu v sobě probudit alespoň v některých oblastech. Ne, nemluvím o kamínkách na nehtech a laku na vlasy (pokud Vaše vlasy bez laku vypadají jako na profilové fotce, pak ho můžete ještě několik (desítek) let nechávat v regálech bez povšimnutí). Mluvím o těch krásných klišé, ty by se Vám z života neměly vytratit... Příští rok poreferujte, jaká ta čtyřicítka byla, ano? :-D A za 10 let se těším na podobně příjemný článek, oslavující příchod 50 ;-)

Hezký den!

2 0
možnosti
Foto

Věk není tragédie, 40 mám dávno za sebou a asi nikdy jsem se necítila tak dobře. Nedělám si hlavu ze spousty věcí, ale nezapomínám na tu mladou holku a beru si z ní optimismus.

Jste krásná žena a...život na Vás čeká!!;-)

2 0
možnosti
TS

ALE! Takhle vůbec nesmíte přemýšlet! ;-O

Mně bylo 40 loni a víte co? Taky mám své mladší já na houpačce, ale dělám na něj dlouhej nos. Neměnila bych s ní ani za nic! Radši si nechám své vrásky a gravitací narušené křivky, než mít zase v hlavě guláš a trápit se kravinama jako ve dvaceti. Dneska už vím svý, což mi přináší ohromnej klid, a ten je pro mě nejdůležitejší. Podle fotky jste ženská k světu, takže ten lak vám schvaluju a přeju, abyste se tím přestala nervovat a užívala si to jako já. A všechno nejlepší předem! ;-)

5 0
možnosti