Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Vážně si myslíte, že je chytré svůj osobní život zveřejnit, nechat otevřenou diskusi a ještě k tomu si jí přečíst? Ženská, kam jste dala rozum???

1 1
možnosti
ZK

Z93d78e26n19a 48K34o46č28í

31. 3. 2013 14:51

Také to tak nějak vidím !!

1 0
možnosti
PM

Všeci chlapi nejsou stejní...Jo a souhlasím zde v diskusi ve všech bodech s Karlem Boháčkem ;-)

2 0
možnosti
MP

Myslím, že největším nepřítelem jste sama sobě. Možná byste ten vyrovnanější přístup k okolí měla aplikovat taky ke své osobě. Veselé (ani text, ani foto) mi to ale nepřipadá. :-)

6 3
možnosti
Foto

Ani text, ani foto - veselé být nemá. Mám jiní články, které jsem psala s cílem vzbudit na čtenářích úsměv;-)

0 0
možnosti
LS

Cim vic zkusenosti mate, tim vic pochybnosti o sobe a mene soudu o druhych...to je podle meho nazoru pouzem znak zdraveho dusevniho vyvoje:) Takze pokud vas nekdo na diskuzich soudi a pusobi pri tom velmi sebejiste (jako by o vas vedel vice nez vy sama:)...da se predpokladat, ze to s tim jeho dusevnim vyvojem nebude az tak idealni;-)

4 1
možnosti
SN

:-)  Zajímavý článek, nejen pro ženy. Já už mám život v jádru za sebou, ale alespoň mám na co vzpomínat. Nikdo nejsme stejný a žádná situace se neopakuje. Hlavně neubližovat druhému. Nejhorší je, když si o tom povídá celá vesnice. Rozbíjet rodinu kvůli příležitostné nevěře je hloupost. Staré přísloví říká: Takhle vím co doma mám, co se vyklube z toho, co si pak domů přivedu, nevím. R^VR^ Fotka v barvě je pěkná ! !!

3 0
možnosti
Foto

;-)R^Jste kočka, jste kočka, jste kočka- a perfektně urobená;-)

2 2
možnosti
Foto

A že se my kočky poznáme, co?;-)Děkuju!

1 0
možnosti
Foto

Děkuju a prosím, poradíte mi jak si dát ikonku blogu k svému jménu - tak jak to máte vy? Snažila jsem se, ale nepřišla jsem na to, to víte, věk dělá své ...

0 0
možnosti
Foto

Neberte diskutéry příliš vážně, spousta lidí to ani pořádně nepřečte, jen se chytnou nějaké hlouposti bez souvislostí, a diskusi berou jako prostor pro vyjádření svého Jediného Správného Názoru ;-). Jste hodně otevřená, a každýmu se to prostě líbit nebude. 

A představte si,  že ještě nedávno byly diskuse anonymní, a to byste koukala, jakej to byl nářez. Těch trollů a trpaslíků, co zde anonymně řádilo pod blogy zcela konkrétních lidí s fotkou a plným jménem ...  Ale zas to byla nesrovnatelně větší p*del :-P.

Pokud Vám můžu radit, vemte si z diskuze jen to, co Vám něco přinese. A nemusí to být jen plácání po rameni, může to být i kritika... Nicméně hloupé a zlé příspěvky ignorujte, píšou je hloupí a zlí lidé ;-).

4 3
možnosti
Foto

Anonymní diskuze si představit ani neumím, ale třeba e-mailem mi chodí hrozně milé věci a to vážně potěší.

1 0
možnosti
EA

E48v81a 19A33d54a64m52o47v64a

26. 3. 2013 12:32

:-) Snažíte se o tom přesvědčit spíš sebe, že ? I když je text adresován čtenářům :-)

4 6
možnosti
Foto

Překáží mi přikrývka ve výhledu;-D Nebrat si diskuzní příspěvky moc osobně :-)

8 1
možnosti