Diskuse

Nepiš o sexu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já přiznávám, že mě baví vaše články o pěstounství, ale ty o sexu nebo pečení moc ne. Víte, vy vycházíte z toho (nebo aspoň já to tak čtu), že ten, kdo o sexu nepíše a nečte, tak ho nemá rád, je prudérní atp. Ale co když existují lidé, kteří mají sex rádi a přesto nestojí o to, aby jim,obrazně řečeno, někdo koukal pod peřinu a sami též nemají potřebu ostatním pod peřinu koukat? Není kouzlo sexu právě v tom, že to je záležitost intimní? Proč by měl někdo jiný, než vy a manžel, vědět, jak jeho tělo reaguje na váš hlas?

7 0
možnosti
Foto

Čtete to špatně.;-). Vůbec si nemyslím, že ten kdo nepíše o sexu, tak sex nemá rád. Já píšu ráda o všem možném, stejně jako ráda o všem množném čtu. A sex k tomu patří.

0 0
možnosti
Foto

Paní Marcelo, Vy nemusíte o sexu psát, Vám do kouká z očí;-D. Hezký den přejiV

0 0
možnosti
Foto

Psát o sexu? Klidně, ale s Mírou;-D

1 0
možnosti
PK

Myslím, že každý bloger může napsat úplně cokoliv. Ale zrovna tak může cokoliv napsat i diskutér (tedy nesouhlas, názor apod). A obě tyto skupiny musí nést určitou zodpovědnost za to, co napíšou - vše může mít nějaké dopady v reálném životě.

5 0
možnosti
VV

Váš muž má  štěstí .

0 0
možnosti
Foto

Neustále mu to připomínám;-).

0 0
možnosti
Foto

Nepíšete o sexu, ale o pocitech ;-D A muž všeználek? Věřím, že jich po světě chodí mnohdy až moc...potom však sami sedí večer na chatě a tají se sami sebe: "Mám já tohle zapotřebí?"

3 0
možnosti
Foto

Marcelo, jsme na stejné vlně, i co se týká čokolády i toho ostatního - a to jsem muž, a k tomu ještě neslušně UŽ zralý. Bojím se jen větru, který by mě srazil k zemi. HEZKÉ ŽITÍ!;-DR^V

2 0
možnosti
Foto

Hezky jste to napsala. A mohu vás uklidnit, jsem starší, než vy, mám to stejné, jen nemám potřebu, ani odvahu, svěřovat se s tím na blogu. Kdybych tu odvahu napsat přímo o sobě něco podobného našla, určitě bych to nedokázala lépe. Radilové, co vědí všechno nejlíp, tu budou pořád. Asi mu šlo o rozhovor vedený v trošku jiném duchu, než prezentoval. Možná si chtěl vyzkoušet, nakolik fabulujete...;-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuju Vám za reakci, potěšila mě.

0 0
možnosti