Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Asi bych v tomto případě nepoužila slovo zrůdy. Možná, že holka udělala pro svoje dcery to nejlepší, co mohla, tím, že je opustila.

0 0
možnosti
JV

Deti budou v pohode, Kamila bude retard, protoze na ni kazdej kaslal vcetne socialky a byla zneuzivana od casneho detstvi. Kruh uzavrit a jejim detem poskytnout jiny svet, jinak z nich budou stejny magori jako z jejich predchudcu

0 0
možnosti
MZ

Spíš si položme otázku, proč Kamilka nebyla sterilizovaná? Kdo ví, kde teď je a zda není opět těhotná.

V rámci humanity a práv jednoho člověka, zbytečně zatěžujeme celou společnost.

1 2
možnosti
Foto

Můžeme si položit tu samou otázku i o vás.  Proč ještě nejste sterilizovaná?

3 0
možnosti
Foto

Nikdo nemá právo zasahovat do života druhých lidí i když se nám jejich způsoby nelíbí.

1 0
možnosti
Foto

Vy mě vždycky dostanete ;-D. Závidím Vám, musíte si krásně žit.

0 0
možnosti
ŠJ

Nerozumím jedné věci - na základě čeho rozhodne otec (dědeček) o osudu narozených dvojčat. Sahá jeho zastupování nesvéprávné dcery až tak daleko? Zvlášť za situace, kdy je podezřelý z incestu?

Krom toho existuje azylový dům pro matky s omezenou způsobilostí - kde by mohla maminka zkusit vychovávat svá dvojčátka. Pokud je toho alespoň trochu schopná.

Pokud není - děti mají právo na milující náruč, i kdyby se snad nenašla adoptivní nebo stálá pěstounská rodina. Mají právo i na několik po sobě jdoucích náručí přechodných pěstounů a nebo o prodlužování péče u té první pěstounky do doby, než bude jasné, co jim je, nebo není. Nebo je o to chcete někdo připravit a dát je do ústavu rovnou? Vždyť se může kdykoliv zjistit, že jsou v rámci možností v pořádku a najde se rodina ochotná je vychovávat.

1 0
možnosti
Foto

Ty děti do adopce s největší pravděpodobností nepůjdou. Ani kdyby testy otcovství náhodou prokázaly, že děd není jejich otcem.

Zajímalo by mě, proč v tomhle případě nezasáhly učitelky a sociálky, dokud byl čas? Jinak...

Nejste vázána mlčenlivostí?

0 0
možnosti
Foto

Jsem, ale tohle se netýká mých dětí...jinak narazila jste hlavičku na hřebíček. Rodiče můžou vyprávět co chtějí, ti, co pomáhají dětem se nesmí vyjadřovat...To by byly příběhy...

1 0
možnosti
MP

V zájmu dětí by asi měli udělat genetické testy, které domněnky sociální pracovnice buď potvrdí, nebo vyvrátí. Pokud se potvrdí, tak by asi měli konat, jinak těch dětiček bude víc. U dětí by se pak musel sledovat zdravotní stav, ale s vadnými geny se toho stejně udělat moc ńedá.

4 0
možnosti
OP

Konat ano, nicméně s velkým taktem a porozuměním pro danou situaci.

0 0
možnosti
Foto

Kristepane! 8-o Snad to holkám klapne, i když to skoro vidím neřešitelně... Jinak R^a karma...

1 0
možnosti

Víte - problém je v tom, že ten "stát" nezasahuje jen v takových otřesných případech, který jste popsala, ale často zbytečně - třeba když rodiče mají jen odlišný životní styl (viz před lety holčička "Bouře") nebo teď, když nekompetentní socoálka odhnala člověka k sebevraždě

2 1
možnosti
TH

mylsim, ze ho nedohnala.

0 0
možnosti