Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

jako bych pri cteni prochazel svym detstvím.

moc pekny!

0 0
možnosti

moc pěkný, a jak se říká, děti jsou štěstí, ale Herodes, to byl Král!

2 0
možnosti
MV

Máte krásné děti - ostatně, mají být po kom.

...

Zrovna před čtrnácti dny neteř (trošku skleníkovější dítě než moje zcela džunglové) vysvětlovala svému příteli, že nejlepší dovolené byly s tetou. O dovolené měly totiž matky (jezdívaly jsme ve skupině) volno od výchovy. A když se neteřinka poprvé nacpala dnes už nerozlišitelnou směsi nanuků a brambůrků a kdovíčeho, přišla se úplně vážně ptát, co s ní budu dělat, až jí bude špatně. Tenkrát jsem jí prý vysvětlila, že má spát na terase, aby mi nezvracela na hlavu (spala na patrovce nahoře). Už si to nepamatuji, ale je pravda, že to léto děcka párkrát na terase bivakovaly. 

x

Zato si dobře pamatuju, že do sporů dětí se nezasahovalo, dokud "netekla krev". 

x Dneska jsou všichni dospělí a ty moje, které jsem léčila podobně jako vy, mi nakonec děti beztak dávat budou. Veselé babičky jsou v tomto století v kurzu :-) x Krásně jste to napsala.

1 0
možnosti
Foto

Děkuju.Přijde mi blbý, dávat k článkům fotky cizích dětí, ale ukacat ty moje, to je hrůza;-)

0 0
možnosti
AV

Znám...

Má bezdětná kamarádka dodnes vzpomíná, jak mě přišla navštívit, děti si hrály (a dělaly rambajs), až se z chodby ozvala rána následována hrozným řevem. A když se podivila, že neletím se poděšeně podívat, co je, tak jsem ji uklidnila, že když řve, je jasný, že žije...

Pravda je, že si tuto situaci nepamatuju, ale do mých rovněž Herodesích výchovných metod to celkem zapadá, tak asi nekecá.

1 0
možnosti
Foto

vtipný...a krásně napsaný.....;-D

2 0
možnosti
DM

Matky, neblbněte, jak to tak čtu, vždyť nás všechny zavřou do jedný cely! ;-O;-D;-D

3 1
možnosti
DM

Strašný! Že se nestydíte ;-) Na to fotce, to jsou opravdu oni, drobečkové?

3 0
možnosti
Foto

No jasně, teď zrovna řeší, jestli mě můžou taky zažalovat;-)

2 0
možnosti
OP

Své děti jsem rozhodně nechovala ve vatičce,ale zlomeniny a větší pohmožděniny se jim vyhnuly.  První šití a otřes mozku utrpěl syn v 18, uklouzl na školním záchodku a vzal to hlavou o pisoár.

3 0
možnosti
SK

Nemohu než konstatovat, že jste asi opravdu strašná matka ;-)

3 0
možnosti
DM

Je! Právě jsme si vzpomněla, že mi syn vypadl z kočárku pár dní před prvními narozeninami. Ale pomstil se, zabalenou ručičkou pomatlal dort svědomitě po celým domě ;-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....