Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jak kdy, ono taky platí všeho s mírou. Chápu, když si někdo nechá zmenšit prsa, protože je má veliká a bolí ho záda. Chápu, když má někdo něco po nehodě v nepohodě a chce to upravit do normálu. Chápu, když si někdo nechá zmenšit ježibabí nos-bradu. Nechápu už moc, když rodiče nechávají dětem přišít jen mírně odstávající uši. Nechápu, když si hezká drobná ženská nechá namontovat umělé melouny, které jsou na dálku 6km jasně falešné a už vůbec nechápu, když to udělá kvůli chlapovi, který jí tu operaci platí, protože si to přál. A to jsou ještě malé rybky, pak jsou extrémy, které si nechají předělat vše možné, ale o tom se raději nebudeme bavit.

0 0
možnosti
MS

plus, po rakovině prsou též chápu zásahy operativní, ten pocit být znovu ženou se vším všudy...

0 0
možnosti
Foto

Zdá se mi, že dámám v letech víc sluší vrásky od smíchu než vypnuté plátno. Ale nemyslím, že by chodily na plastiku, aby se líbily Faltejskové :-).

0 0
možnosti
AJ

To ne, ale obecně - víte, že ženy se nevylepšují se kvůli konkrétnímu muži, ale spíše soutěží s ostatními ženami a chtějí v soutěži obstát? Tedy některé!;-)

0 1
možnosti
Foto

:-)Když to té ženské zvedne sebevědomí, proč ne? Když jí pak zůstane ještě něco původního...;-D

Taky bych na sobě lecos odřízla nebo pozvedla nahoru. Jenže ty peníze se dají investovat mnohem užitečněji:-)

1 0
možnosti
Foto

Třeba do šperků, viď? Nebo do špeků - jídlo je dneska taky pěkně drahý;-D

0 0
možnosti
MS

"Vědecky" na to šli v USA, kde se zdravotní pojišťovny dokonce snažily prosadit mikromastii jako chorobu a placení plastiky prsou ze zdravotního pojištění.

0 1
možnosti
Foto

:-) Každého věc, co chce a co na co má a co mu pomůže :-) Ale hezky napsané, karmaR^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji. Až se nechám opravit, poprosím Tě o fotku, aby na mě mohla Šárka klikat;-D

0 0
možnosti
Foto

Lidé se zkrášlovali, řezali, mrzačili, atd. pro krásu a dobrý pocit odjakživa. ;-) Takže otázka je, co je umělé. Mně to na lidech nevadí, vadí mi špatný charakter.

3 4
možnosti
Foto

SouhlasR^:-)

V mém okolí jsou jak ty podle definice autorky "umělé" typy, tak ty "přirozené". A žádnou souvislost s povahou, charakterem nebo inteligencí nepozoruji;-)

Zato často vidím, že ty různé "umělé" úpravy těm ženám fakt pomohly a vypadají skvěle:-)

1 0
možnosti
VH

Plastické operace neodůvodněné zdravotní potřebou považuji za závažný podvod na mužích. Kdo svou ženu nemiluje "v provedení od Pánaboha",  nebude ji víc milovat ani po deseti plastických operací. Jde o naprostou marnivost.

http://vaclavhusak.blog.idnes.cz/c/315390/Plastika-versus-genetika.html

http://vaclavhusak.blog.idnes.cz/c/240662/Nekupujme-zeny-v-pytli.html

1 4
možnosti
Foto

ne všechny ženy se nechávají vylepšovat kvůli mužům, ale to nemůžete pochopit, protože nejste žena :-)

8 0
možnosti
MR

M38i42l22a66n 16R77a85d30e33k

15. 4. 2013 20:13

inu lide odjakziva trpeli pro krasu, akorat dnes je alepon ta anesteze a pilulky proti bolesti. A tezko je muzum kritizovat, opravdu, musim priznat, hledaji krasu vic jak co jineho. Tak jdete do sebe panove!:-)

2 0
možnosti
AT

Na ksicht namaluje obličej, pod nánosem barvy se zratí hodně,při odličování musí použít špachtli..Jak říkal taťka-když není ve hlavě,musí být na hlavě...

1 6
možnosti
AJ

..správně je to tak, jak říkal v trilogii Úterý Ivan Mládek..." a namaluje si krásný obličej na ten škaredej ksicht..";-D

0 0
možnosti
Foto

Taky mám raději přírodu. Ne tedy, že by se na mně semo tamo něco ku opravě nenašlo, kdyby se hledalo, ale já bych to tomu tělu nemohla udělat. A navíc by se mi asi stýskalo po tom uříznutém...;-(

4 4
možnosti
Foto

To mě by se nestýskalo, akorát se bojím;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5587x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....