Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jsou ženy, které jsou schopny přispět k technologickému vývoji.

Rychlá auta - navrhují a vyvíjejí ve většině muži.

Domy s novými technologiemi - navrhují ve většině  muži.

Další a další a další technologie z 90% vyvíjejí a prosazují Muži. Pro sebe? Těžko říct. Technolgie, které 99% mužů vyvíjí a více než polovina žen užívá.

Proč? Ženu by nikdy nenapadlo dělat zbytečné věci. Také by nám dneska stačilo lézt po stromech. Možná by to nebylo tak špatné

0 0
možnosti
MZ

my ženy děláme spoustu zbytečných věcí ;)

0 0
možnosti
Foto

P91e13t65r 13U21g27r56i78n

20. 1. 2014 22:09

Tak tohle je geniální podnikatelský plán!!! Bože, jak by to bylo super přijít z práce domu, nekoukat kolem sebe na chytře nastražené dřevěné kostičky na zemi, ty fakt bolej, nesbírat děti ze stropu, nehledat hrnky na čaj v džungli nádobí a když se zadaří a dostanu teplou večeři, neposlouchat ty řeči o tom, kolik dneska moje milá ušetřila ... Nestěžuji si, už jsem se smířil ... ale hodinová manželka by občas bodla ;-D

1 0
možnosti

Vibrátor sice vibruje do alelujá, ale neschoulíte se k němu, užívajíc si iluzi bezpečí a ocharny..tedy, asi špatně.Jinak jsem se dobře nasmála.:-)

2 0
možnosti
Foto

Zase jde ale vypnout... některý chlapy melou a melou ;-D;-D;-D.

0 0
možnosti
Foto

doslechl jsem se, že jeden chlap dovede vibrovat půl hodiny, ale nijak tomu nevěřím.:-)...ale uvěřit, že potom zvládne i večeři při svíčce...tak to je scifi:-)

2 0
možnosti
Foto

Jaromíre, pokud narazíte na mou bývalou a současnou manželku, nechte si od nich vyprávět pohádku. O milenkách pomlčím, neb nejsem VEJTAHA.

2 0
možnosti
LC

A to jsem si chtěl dříve založit malý extrémnítábor pro Filípky a Artíky...tohle je dokonalé;-D;-D;-D.Pobavilo. Děkuji. L

1 0
možnosti
Foto

R^jednak jsem se pobavila a jednak musím říct, že jako podnikatelskej záměr doooost dobrý....dalo by se to rozvést ad absurdum...holky, pojďte si založit eseroooočko..:-)

4 0
možnosti
Foto

Tak do toho. KB nám udělá plakát a jdem do toho.

0 0
možnosti
Foto

Celý to není špatnej nápad;-D

1 0
možnosti