Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marcelo, určitě souhlasím s tím, že rodina se má podporovat. Práce odborně vyškoleného pracovníka, je- li to třeba, finanční pomoc, pokud mají rodiče zájem o dítě, dělala bych psí kusy, jen abych je podržela.

Jak se ale díváte na fakt, že rodiče, kteří opakovaně selhali, dostávají opět a znovu další šance, často na úkor dětí? Děti opakovaně končí v zařízeních, popřípadě ještě hůř, když bio rodiče svou úlohu nezvládli. Tu přestali abstinovat, tu si opět začali žít volným životem a děti zanechávali bez péče a dozoru... Takové případy jsou, a já se přiznám, že mi to hodně vadí. Spíš než dlouhodobá opora je v těchto případech na místě bavit takové rodiče rodičovských práv a děti umisťovat do adopce nebo do dlouhodobé PP.

0 0
možnosti
Foto

NO jasně - A někdy prostě nepomůže nic. Je nutné vyškolit soudce aby rozhodnout, kdy je na místě dítě odebrat - nesmí se bát a zároveň se nesmí unáhlit ...

0 0
možnosti
AAP

Dobrý den paní Marcelo, maličko nechápu, proč máte stále na profilové fotografii v ruce fotoaparát. Za celé Vaše působení na blog.iDNES.cz jste zveřejnila pouze jeden jediný fotoblog. 

Děkuji za odpověď. Přeji Vám pěkný prodloužený víkend :-)

0 1
možnosti
Foto

NO,pokud si pamatuju, byla jsem i v desítce nej fotografů..:-). Ale ne, máte pravdu - fotila jsem se tenkrát sama a vylezlo z toho toto...jakmile budu mít chvilku, tu starou fotku vyměním za novou, slibuju...

0 0
možnosti