Co chci od Chlapa já.

Nedá mi to a musím zareagovat na články dvou kolegyň blogerek, v níž uvádí své nároky, co všechno by chtěly od chlapa, svého partnera. Použila jsem několik slovních spojení z obou článků a také něco z diskuze.

Znám to. Vím, na čem ztroskotávají vztahy. Na nudu. Na šeď. Na ztrátu touhy, na málo smíchu, na nedostatek intimity.

Jsem převědčena o tom, že každá žena se chce cítit ženou a každý muž mužem, v tom nejzákladnějším smyslu slova.

Nestačilo by mi, pokud by mě měl jen  trochu rád.Trochu ráda mám souseda. Chci, aby mě můj muž miloval. Aby vešel do domu, obemul mě, políbil mě, přitiskl se ke mně a řekl, že je rád, že jsem doma.  Chci, aby mě hladil. Dělám proto hodně. Místa, na nichž nutně potřebuju dotek, odhaluju a strkám mu je do zorného úhlu. Občas mu to nedojde ( většinou při nějakém sportovním přenosu v TV) a odstrčí mě, ale častěji dosáhnu svého.

Domácnost máme společnou, tudíž mi nepomáhá, neb se o ní stará stejně jako já. Jsme partneři.

Chci, aby po mně toužil. Občas mu pošlu hodně osobní esemes a někdy mu uprostřed večeře v restauraci řeknu, že jsem naostro. Svádím ho na různých místech ( kino, auto, výtah) a sem  -tam uspěju. Mům muž je rozumný a střízlivě uvažující chlap, ale podpatky a krajka a nebo třeba rozpuštění spletených vlasů tu jeho pragmatičnost na chvíli potlačí. Je to chlap, který mě unese i kdybych ztoustla na devadesát kilo, což se snad nikdy nestane. Ale ten pocit jistoty, že kdyby náhodou ano, tak tu stále bude, je fajn.

 Vážně si dokážu  představit, jak si rozepíná přezku opasku a dá mi pár štiplavých na zadek, já při tom skousnu ret a okamžitě zvlhnu a tu hru hrajeme vážně :),  zatím se to ovšem nestalo. Jednou jsem ho přemluvila k tomu, aby mi dovolil zavázat mu oči a přivázat ruce k pelesti postele. Nebylo nic. Byl nervozní a já ho místo vzrušování musela ( nedalo mi to) šimrat a škádlit a zlobit a když jsem vzala do ruky foťák a jen tak z hecu zmáčkla spoušť vytrhl se ze svázaných uzlů, vrhl se na mě a  seřezal mě ...trošku a jenom dlaní...

Někdy zapomene třeba na výročí, za to mi občas přiveze něco jen tak ...perníkové srdce nebo kytku tulipánů.

Už několik let ho přemlouvám, aby se mnou nechal oholit. Myslím tím vousy na obličeji. Kdysi jsem viděla erotickou scénu s břitvou a ráda bych to zkusila. Jenže můj muž má rozum a tak se v koupelně zamyká...

Těch žen, které zapomněly na svá přání a touhy je mi líto. Stejně tak jako jejich mužů, kteří  buď rezignují a natáhnou se na gauč a nebo se rozhlédnou jinde ... Třeba ten můj CHlap se takhle kdysi rozhlédl a uviděl mě.

http://marcelatobiasova.blog.idnes.cz/c/337611/Definuj-co-je-Laska.html

http://marcelatobiasova.blog.idnes.cz/c/331502/Co-das-dostanes-zpatky.html

http://marcelatobiasova.blog.idnes.cz/c/330319/Stastne-az-do-smrti.html

http://marcelatobiasova.blog.idnes.cz/c/327013/Deset-let-a-patnact-kilo.html

 

Autor: Marcela Tobiášová | úterý 21.5.2013 14:09 | karma článku: 22,20 | přečteno: 2539x
  • Další články autora

Marcela Tobiášová

O pinďourech a pipinkách

4.6.2018 v 10:38 | Karma: 34,71

Marcela Tobiášová

Už jsi máma?

25.4.2018 v 8:19 | Karma: 34,62