Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

no zda se, ze pani Adriena tak dlouho vybirala, az prebrala... A prestoze videla cely svet a vydelala si na dum, tak mi z vaseho vypraveni neprijde, ze by byla stastna.

7 0
možnosti
Foto

Hurá, hurá, hurá !!! Děkuju za přečtení:-)

0 7
možnosti

Adriena nebo Adriana, jsem ráda, že nejsem vaše přítelkyně, nebo by můj život byl popsán do detailu  s moralizováním nebo bez na stránkách vašeho blogu. Vědí vaše známé o tom, že o nich píšete? Měníte aspoň jména milenců a známých? Adriena - když chytáš pořád stejný ryby, možná bys měla změnit návnadu. Otěhotnět schválně bez souhlasu chlapa a jen proto, že si ho chce ženská nějak získat nebo že jí tikají biologické hodiny, je největší hnus, jakou ženská udělat může...teda jeden z největších, ženské dokážou i jiné věci. Paní Tobiášková, je vidět, že si pořád něco chcete dokazovat. Možná byste měla zkusit jiné téma než životy těch druhých. Mimochodem, zmiňujete se, že vám byl nevěrný, ale vy jste také byla nevěrná...nebo ne?

17 3
možnosti

a nemá to vše souvislost s tím, že autorka málo hrála volejbal?;-D;-D

8 3
možnosti

a mě autorka baví, píše o životě takovém, jaký je, někdy sladký, dost často hořký, a taky monotónní, a navíc, především nám, ženám, čas tak letí..

Já nevěřím, že autorka píše o konkrétních lidech, myslím si, že je to fabulace, že si bere od lidí, které potkala životem, kousek toho a část onoho - a čte se to pěkně.

Také diskuse bývá zajímavá, někdy se na ni sesypou střídavkáři, jindy zase rozezlení rodiče nesportovních dětí, někdy ji diskutující pochválí....

Jen pište dál, s vámi se alespoň nenudíme!;-)

5 10
možnosti

Já jsem jí to taky původně nevěřila, ale dušovala se, že je to přesně podle pravdy, pod tím blogem o Jitce. Tak nevím.

5 0
možnosti
Foto

Az z tech pribehu nekdy udelate knihu, koupim si ji ;-)

3 13
možnosti
Foto

Děkuju a pokud si jednou ode mě něco koupíte, budu šťastná;-)!!

3 11
možnosti

Co se přestat montovat do života druhých, zejména těch, které označujete za kamarádky a přítelkyně?

11 5
možnosti

Ale autorka spíš ale tak jako filozofuje, o tom, co je správné a co není a kam to povede a rozumuje. No ale proč ne? Takhle píše řada ženských autorek a je to její blog.

3 10
možnosti

I55r37e74n67a 37H24r75u58b53á

19. 4. 2013 18:24

Blog je jak sloupek Carrie ze sexu ve městě :-P

11 0
možnosti

Spíš primitivně obšlehnutej Páral :-/

15 5
možnosti

Ach jo, tak co s váma, pani?

Život fakt není černobílý, nikdo z nás není dokonalý, málokdo z nás si zaslouží být ukamenovaný, všichni jsme trochu sobečtí, někdy trochu hloupí, každý to má namíchané trochu jinak.

Měli bychom se ale vždycky všichni snažit o jedno - neubližovat. Kdo ublíží z hlouposti, měl by snažit, pokud už to nejde napravit, aspoň toho příště vyvarovat. Kdo ubližuje z naschválu, nebo protože je mu to ukradené, je pravděpodobně hoden odsouzení.

Ale je potřeba být s tím odsuzováním opatrný, vy máte nějakou zvláštní potřebu nacpat lidi do škatulí a zavíkovat je tam. a ještě se jich chodit ptát, jak se jim tam líbí.

Prostě si přiznejte, že i vaše kamarádky a přítelkyně jsou v něčem fajn a v něčem už tolik ne. Dokud neubližují, je to jedno.

13 2
možnosti

E92v37a 90A83d59a68m63o31v66a

19. 4. 2013 17:47

:-) Připadají mi Vaše otázky poněkud nezralé. Máte potřebu posuzovat, hodnotit, kritizovat cizí životy .. máte nutkání volat cizím lidem čeho litují nebo nelitují. Hm. Opravdu toho víte o životě ve svém věku tak málo ? :-)

11 5
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....