Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Tak hlásím info po pár dnech. Dnes tři zvonky. Ráno pro balíky, ve 13h p. pošťačka a ve 3h balíkářka s balíky. Tak opravdu je na čase se porozhlédnout jinam.

0 0
možnosti
LM

Konkurence tu je už dlouho, dokonce je i levnější jak pošta, ale ta kvalita bohužel není o mnoho vyšší.

0 0
možnosti
PS

Sledovali jste debatu OVM na ČT s ředitelem ČP? Tomu chlapci těžko rozumět, vyjadřuje se něco jako mezi bláboly a sliby. Ryba páchne od hlavy. A že není konkurence? Po roce 1990 nějakou dobu se psalo v novinách o zřízení "poštovny" v každé "střediskové" obci či městečku. Sliby, chyby. Proč již dávno takové poštovny nesídlí v budově středně velkého nádraží a ČD neprovozuje konkurenční služby? Pokladní každé stanice má prodlevu mezi příjezdy a odjezdy vlaků, přímo se nabízí její využití "poštovním" směrem (příjem sázek, prodej novina časopisů do vlaku, atp.). Místo toho se budou pokladny rušit a instalovat komplikované automaty. Kam jsme došli?

0 0
možnosti
Foto

A jste si jistá, že jste to s manažerkou skutečně vyřešila? Tedy pokud nepíšete s časovým odstupem a již víte že ano a vše již funguje jak vám slíbila.

Mně takhle před cca rokem až dvěma sdělili, že v mém bydlišti je jen odpolední doručování balíků a SMS avíza stejně chodí na dopoledne, ale balíky odpoledne. Když se ozvu tak se nemají ke kloudné odpovědi - balík měl být doručován dopolene?! proto ta SMS, ale málo lidí znamená, že byl doručen odpoledne. Kdybych nezavolal na číslo doručovatele uvedené ve sledování zásilek přímo doručovateli čekal bych dopoledne i odpoledne - zajímavé, že on mi potvrdil že to slíbené odpolední doručování stále platí. Já se poště vyhýbám, ale některé e-shopy, asi stejně jako váš, mi nedávají na výběr a to je potom horor.

3 0
možnosti
MM

Asi jste mi to přivolal. Zrovna mi volala moc příjemná paní s info, že mi nabízí řidiče na svoz mezi 8-9hranní. Jsem ráda, že je alespoň nějaký posun. Tak alespoň k něčemu to bylo dobré a snad článek třeba někomu pomůže. Máte pravdu. Náš e-shop nabízí pouze ČP, ale musím říci, že za ty roky provozování, nedošel zakaznikovi pouze jeden balíček. I přes Vánoce jeli na doraz a balíčky došly v pořádku. Je to vše o lidech. Každopádně i tak doufám, že ČP trochu zapracuje na tom, aby její zaměstnanci měli lepší pracovní podmínky a její pověst se napravila. Hezký den.

1 0
možnosti
PO

Zrovna v oblasti doručování a svozu balíků má Česká pošta konkurenci opravdu velkou a firem, které to pro Vás rády zajistí, je minimálně deset.

Pokud sama obchodnice ČP řekla, že tedy máte jít jinam, neváhal bych.

1 0
možnosti
JN

Zdá se, že jste se nikdy "nenaháněl" s alternativní balíkovou službou. Když se minete s pošťákem, víte alespoň, kde si můžete zásilku sám vyzvednout a nejedete si pro to do "horoucích pekel".

0 0
možnosti
JAN

Tohle myslím je ještě legrace, sice jsem to jen přelétl očima. Já jsem zkusil dotázat ČP co udělají pro to, aby "řádně doručili /alespoň/ úřední obsílu"! Poté, co opakovaně toto jen v mém bydlišti nedokázali. 3 odpovědi a 1 od GŘ /v zastoupení, kopie mého dotazu i pro Ministra vnitra/ a výsledek - nula. Příště napíšu trestní oznámení, protože když vám to ne-doručí máte exekuci, a to je teprve problém s Českou poštou. Je třeba se ozvat, hlasitě.

Dnes jsem třeba vyběhával změny ohledně placeného parkování, platíte, ale lítáte po úřadech jak "lítačka", servis úřadů - nula ! Je třeba se ozvat. Mějte se báječně :-)

2 0
možnosti
JAN

... a pár dní poté "vyhodili GŘ s prémií za dobrou práci 8 a půl mega ! Kdo z vás to má :-)

1 0
možnosti
ZB

Česká pošta má smůlu na vedení. Poslední dva ředitelé byli nominování z ČSSD a také proto to byli jedni z nejhorších manažerů. Jediné o co se starali dobře byly jejich smlouvy se zlatým padákem.

8 0
možnosti
Foto

Poté, co v letech 2014-2017 šéfoval (mimo jiné i České poště) jako šéf nejvyšší ministr vnitra /a bývalý zelinář/ Milan Chovanec z ČSSD, se takovému šlendriánu vůbec není co divit!8-o

3 0
možnosti
LA

Česká pošta? Kompletně privatizovat. A to nejlépe ihned.

7 0
možnosti
PV

P33a47v54e59l 90V85é31b54r

4. 4. 2018 16:22

Jenom bych vás upozornil, že cena nemá cenu. Je vysoká, nízká, nebo akorát, ale nikdy není levná, nebo drahá.

5 2
možnosti