Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Karma za článek a prosba, až budete mít volnou chvilku tak se taky rozepište o honbě na důchodce a postižené občany. Oni chodí do obchoďáku na slevy, chyť si bábu a dědka atd., všeobecná neúcta mladší generace ke starším spoluobčanům. Někdo tady napsal, že je to totalitní myšlení, možná ano, ale dnešních dnů. Takovou neúctu a sprostotu si z dřívějška nepamatuji.

3 1
možnosti
MK-K

Dobrý den, děkuji za reakci na článek. Souhlasím s Vámi. Myslím, že pan níže ohledně totalitního myšlení měl na mysli spíše to, že stát financuje dost neužitečných věcí a ti lidé pak nemají zábrany. Doufám, že se v úsudku na jeho komentář nemýlím. S Vámi samozřejmě souhlasím. Na téma plně invalidních důchodců jsem zabrousila záměrně. Osobně se nás toto téma dotýká. Navíc se s tímto problémem setkáváme dnes a denně. Mnoho případů je k pláči. O situaci starobních důchodců veřejnost ví. Nicméně se mě také dotýká výsměch a neúcta generacím, co nás vychovali. Rozhodně na toto téma budu reagovat. Už jen proto, že v po revoluční době se likvidovali organizace, které měli personální a mzdovou dokumentaci potřebnou k výpočtu výše důchodu. Mnoho starobních důchodců tak pobírá minimální výši starobního důchodu. To je opravdu výsměch. Přeji Vám příjemný den a budu se snažit nezklamat

1 2
možnosti
MK
MK-K

Dobrý den, tyto chyby v příspěvku jsem si uvědomila během chvíle. Příspěvek se nedá opravovat. Našla jsem si více chyb ve svých příspěvcích. Učitelka ČJ by ze mě nebyla. Nicméně to byla má jediná slabina v ČJ. Maturovala jsem za 1 a to byly státní maturity.

0 2
možnosti
JM