Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvěle napsaná recenze R^R^R^ Souhlasím - taky si myslím, že Radůza je výjimečné zjevení. Napadlo mne to od okamžiku, kdy jsem ji poprvé zaslechl v rádiu kdysi před řadou let.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že k tomu, aby byl zpěvák slyšet bez techniky, je třeba školení. Jakmile si zvyknete na mikrofon, asi tuto schopnost ztrácíte. Jako všechny dovednosti to chce cvičení, a to stálé. Operní pěvkyně a pěvci tohle umí a přesto ve velkých prostorách to bez techniky nejde ani u nich. Viz loni Domingo v O2 areně.

0 0
možnosti

..záleží také na prostoru..několikrát jsem byl na koncertu spiritálů v bývalém kostele v MB....tam technika nešla použít...a vždy to v pohodě dali......

0 0
možnosti

J95i71r34k68a 27K95o12c10h

27. 7. 2013 11:54

naprosty souhlas s vyjimecnosti Raduzy. taky ji mam rad a byl jsem nekolikrat na jejim koncertu.

jen me popravde prekvapilo, ze jeji silny hlas je z velke casti tvoren mikrofonem. na jejim koncerte v brne ji asi ve dvou tretinach totalne odesla technika, takze musela zpivat bez zesilovacu a popravde jsem byl prekvapen, ze i kdyz i tak zpivala a znela dobre, byla relativne "ticha". ale mozna jen po 2/3 koncertu uz byla vyrvana a nechtela se prekriknout

0 0
možnosti
  • Počet článků 742
  • Celková karma 3,78
  • Průměrná čtenost 235x
Píšu převážně o svých kulturních zážitcích blízkým, přátelům a známým. Proč to nezveřejnit na blogu? Možná někoho potěším a možná někdo potěší mě. Pokud jde o politiku, uložil jsem si, že o ní budu mlčet, pokud se mě věc nějak silně nedotkne.