Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl bych moc rád, zda by mi mohl někdo vysvětlit proč máme tolik sportovních kanálů, proč běží OH na všech kanálech státní i komerční televize a úplně se zapomene, že existují i lidi, co chtějí vidět i něco jiného než OH. Promiňte, ale já třeba chci vidět raději kvalifikaci ligy mistrů, profesionální sport, místo fotbalového turnaje amatérů...

A o národní hrdosti bych též rád slyšel. V době kdy žádný Čech nebyl v akci, hrála Plzeň důležitý zápas. A jsme u toho! Zatím co ČT a Nova Sport vysílá jen OH, Slovenská TV má jeden kanál OH a druhý vysílá zápas Českého mužstva!!!! To už lezem do zadku i tady?! Programový ředitel a vedoucí sportovních přenosů by se měl hodně zamyslet nad svojí hloupostí a k tomu bych je motivoval nižší mzdou - jako to mají v práci obyčejní lidé. Pro upřesnění - jsem Sparťan a příznivec sportu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 742
  • Celková karma 3,78
  • Průměrná čtenost 235x
Píšu převážně o svých kulturních zážitcích blízkým, přátelům a známým. Proč to nezveřejnit na blogu? Možná někoho potěším a možná někdo potěší mě. Pokud jde o politiku, uložil jsem si, že o ní budu mlčet, pokud se mě věc nějak silně nedotkne.