Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Václav Hudeček o Evě

 „Eva má velkou obrazotvornost, dívá se na život ze všech stran a úhlů, žít vedle ní je docela dobrodružství. Připomíná chytrou Šahrazád. Je spravedlivá a čestná, náročná, nesnáší šlendrián, nekompetentnost a lež. Je zvídavá a vzdělaná. Když něco neví, nastuduje si to. Když něco neumí, naučí se to.“R^

0 0
možnosti
LN

..komu není z hůry dáno...v apatyce...ani u hudečka...nekoupí....:-(

0 0
možnosti
JH

Dívím se, že vás tahle dáma, kdysi legendární "Trejtnarka" vůbec rozčiluje. Měl jste se jí radši zeptat, jestli zvyšuje zářezy na pažbě.8-o

0 0
možnosti
MP

vy jste schopen tuto krasavici poslouchat? Klobouk dolů. Já jí nesnáším od doby, co se objevila na obrazovce, a její hlas ani náhodou. Řadu filmů jsem nedokoukala kvůli jejímu dabingu. Tu poslouchat 5 minut v rádiu, zvracím i kdyby neříkala blbosti.

0 0
možnosti
VH

A co jste od paní Hudečkové čekal?    Já bych se na ni nezlobil, nemůže za to.

1 0
možnosti
VH

No jo. Pokud scény s ní opravdu vystřihli, nebylo třeba odcházet do ústraní.  Byla tam vykopnuta.  Teď je ovšem kostičkovaný svetr  zásluhou!!!

   PS: Ona byla tak chytrá, jak chytré hrála (spíš to bylo ještě horší).

0 0
možnosti
JC

Plzeň si postavila nové divadlo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 740
  • Celková karma 5,04
  • Průměrná čtenost 235x
Píšu převážně o svých kulturních zážitcích blízkým, přátelům a známým. Proč to nezveřejnit na blogu? Možná někoho potěším a možná někdo potěší mě. Pokud jde o politiku, uložil jsem si, že o ní budu mlčet, pokud se mě věc nějak silně nedotkne.