Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z té první odpovědi by každý soudný člověk pochopil, že UPC pouze přenáší signál, jehož součástí je i EPG, takže s jeho obsahem nemá nic společného. Vy, místo abyste sklapl, píšete o tom ještě článek na blogu a o to více se ztrapňujete. Je to asi to samé, jako kdybyste si stěžoval Správě železniční dopravní cesty na špinavé vagóny. :-P

2 0
možnosti

Naprostý souhlas, včetně té neochoty nechat se otrávit tím alibismem.

2 2
možnosti

Vážený pane, pláčete na špatném hrobě. EPG zajišťuje, jaké překvapení, ČT. Ke dramatické změně v jejím obsahu došlo v červnu 2014. Soudím, že to souvisí s nějakou personální změnou. Asi po měsíci jsem si mailem stěžoval na nedostatek informací, k tomu špatných, příšernou češtinu, prostě na zásadní zhoršení služby. Odpovědí mi bylo poučení, že asi neumím používat podrobný popis nebo ho moje televize nemá. Co chcete, když to všichni musíme platit ? Nevěřím ani, že by pomohla stížnost na RRTV.

5 0
možnosti
  • Počet článků 740
  • Celková karma 5,04
  • Průměrná čtenost 235x
Píšu převážně o svých kulturních zážitcích blízkým, přátelům a známým. Proč to nezveřejnit na blogu? Možná někoho potěším a možná někdo potěší mě. Pokud jde o politiku, uložil jsem si, že o ní budu mlčet, pokud se mě věc nějak silně nedotkne.