Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P16e24t63r 72B42u73r95i13a50n

26. 10. 2020 9:37

Popravdě vašemu blogu vůbec nerozumím.

Píšete v něm, že opozice odstřelovala politika bezdůvodně a není jisté co porušil, pak přiznáváte, že opravdu něco porušil, že jste pro aby odstoupil, že není důvod, aby pro takovou prkotinu odstupoval a celé to uzavřete tím, že je to zábavné.

To vskutku je. Vy neříkáte tak ani tak, mluvíte pro i proti a na vaše slova jistě dojde. A když ne, tak by mohlo.

1 2
možnosti
PB

P61e40t53r 92B87u43r91i16a91n

26. 10. 2020 13:44

Tak já vám to, paní Pantlíková, přednesu polopaticky. Vybírám citace z textu, který vy jste označila "Tak jest".

- bulvár někoho politicky i lidsky odrovnat, stačí jen se na něho zaměřit, udělat fotky a zaspekulovat i v rozporu s realitou, či rovnou lhát...bezvýznamná událost, několik lidí se sešlo, a přestože podle všeho neporušili nic...NIC NEPROVEDLI, BULVÁR TO NAFOUKL A LŽE, JEDNÁ SE O ÚČELOVKU.

- Pokud bylo nezbytné se scházet ještě v noci, a já o tom silně pochybuji, nebere mi rozum, proč...Dodatečné řečičky o tom, že to vlastně nebylo v zavřené restauraci,... už jen svědčí o nevěrohodnosti účastníků...PROVEDLI TO A JEŠTĚ K TOMU DĚTINSKY LŽOU.

- Avšak v okamžiku, kdy mnozí neudrželi moč, ani stolici a vyslovili bez uvážení svůj soud (u opozice mě to nepřekvapuje, každý bič se hodí...MŮŽE ZA TO OPOZICE, KTERÁ TO NAFOUKLA, CHTĚJÍ ODSTAVIT NEVINNÉHO POLITIKA, VLASTNĚ SE NIC NESTALO.

- Politik, který byť jen zavdá důvod ke spekulacím o své bezúhonnosti a on zde svým pozdějším žvaněním a přidáváním okolností k příběhu, zavdal nadmíru, má odejít...Trocha zdravého rozumu bývala měla panu ministru napovědět. Je udivující, jak mnozí veřejní činitelé, které díky jejich vzdělání a zkušenostem nelze podezírat z hlouposti, dokážou svou pověst znehodnotit...STALO SE A JE TO SKANDÁL, MINISTR BY MĚL OKAMŽITĚ ODSTOUPIT, PROTOŽE TOHLE TRPĚT NELZE.

- Ten v podstatě, jak již svrchu řečeno, bezvýznamný příběh, se jistě bude vracet a probírat...VŮBEC NIC SE NESTALO, PROČ O TOM VLASTNĚ MLUVÍME?

Velká gratulace autorovi i vám.

1 1
možnosti
Foto

Ale o to přece vůbec nejde, zda se někdo sešel či nesešel. Jde o to, kdybychom se na onom místě sešli tehdy a tehdy třeba my dva a pošpitali se třeba o rybách, tak zda bychom tím porušili nějaké zákazy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 740
  • Celková karma 5,04
  • Průměrná čtenost 235x
Píšu převážně o svých kulturních zážitcích blízkým, přátelům a známým. Proč to nezveřejnit na blogu? Možná někoho potěším a možná někdo potěší mě. Pokud jde o politiku, uložil jsem si, že o ní budu mlčet, pokud se mě věc nějak silně nedotkne.