Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

4. 8. 2008 22:10
Já Čunkovi držím palce.

Tak za tenhle text Klárko, chválu nečekejte.

Víte kdo je dr. Radim Obst? Víte, či aspoň tušíte, jakou roli hrála v pokusu o "odstíhání" J.Čun ka BIS ?

Napsala byste tenhle text stejně i dnes 4. 8. 2008 ? :-(

0 0
možnosti
JN

Jirka

7. 3. 2008 16:56
jen dodatek

Článek se mi líbil a úplně s ním souhlasím. Jen bych chtěl dodat, že rozhodnutí státního zástupce zastavit stíhání Čunka je potřeba interpretovat tak, že se mu nic nepodařilo prokázat. A to je něco úplně jiného než že nic neudělal !! Čunkovy řeči, že pro celou rodinu stačí 2500 měsíčně na všechno jsou směšné myslím, že to Čunek sám ví. Ale jak praví staré přísloví : Zatloukat, zatloukat a když tě chytnou tak zas zatloukat.

0 0
možnosti

Déžo

3. 3. 2008 21:37
to autorka:

a já ho (i Čuňase) tam zase chci!!! Lepší tisíc Čunků (i kdyby brali úplatky) než jedna Dežomila!(Y)!(Y)!(Y)

0 0
možnosti

Anup

3. 3. 2008 17:35
Souhlasím s autorkou

Pan Čunek do vlády nepatří a z té jeho"křesťanské" strany by měli z vlády odejít asi všichni,protože odkýváním reformních zákonů jasně  jdou proti zákonům křesťanským.A  nebo,ať se jako křesťanská strana tedy  neprezentují !

Ona ta vláda by měla vůbec,až na vzácné  výjimky odejít celá.

V anketě radiožurnálu je proti vrácení Čunka do vlády 72% hlasujících.

0 0
možnosti
MH

Helena1

3. 3. 2008 16:13
Před zákonem nevinnej....

... a k čemu ty další, všem známá slova?

0 0
možnosti

kormoran

3. 3. 2008 15:56
Pan Čunek

Pan Čunek je zlatý člověk,vše myslí moc dobře,já také chodím na nádr. střed jíst buřty,ale vždy upozorním,aby byl černý.Prodavači pak řeknu a je jich o jednoho méně.To jsem rasista?Čím méně tmy v ulicích,tím lepší fotosyntéza né?Je nás přece dost,který máme stejný názor,jako pan Čunek,tak proč by tam neměl být.Naopak,co pan Čunek dělá pro nás ostatní je záslužná práce ,která by měla být také po zásluse oceněna.Podle mě,by měl dostat 2krát tak větší plat.Já bych mu klidně zdarma pomáhal stavět buňky pro nesnášenlivé občany.Mám ho moc rád a držím mu pěsti.

0 0
možnosti
AH

Ahaman

3. 3. 2008 16:58
Re: Pan Čunek

;-DR^ to je dost drsná provokace

0 0
možnosti

Kavka

3. 3. 2008 11:54
Musím se pousmát

prosbě v nadpisu: Čunka považuji za jednoho z nejdržejších a nejvíc bezpáteřních politiků okresního formátu, který "přičichl" k vysoké politice. Obávám se, že se celý tetelí blahem, že se vrátí zpět, protože má natolik hroší kůži, že ani aféry kolem vyšetřování jeho případu s nejvyšší státní zástupkyní apod. ho nezdolají. Takového člověka lze možná vyhnat vidlemi - ale nikoli prosit.Rv

0 0
možnosti
MH

Helena1

3. 3. 2008 16:14
Re: Musím se pousmát

...před zákonem je ale nevinnej, nezapomeňte...

0 0
možnosti

Petr

3. 3. 2008 10:51
čunku,čunku

Všude na světě by stačilo k odchodu politika ze scény jen to že jedna jakýmkoliv způsobem spojena firma s radnicí vybrala hotovost z bankovního účtu a ta stejná hotovost se objevila za dva dny na účtu politika a to nehledě na svědectví atd.atd atd. Proč to divadlo kolem vyšetřování a soudů !!!!

0 0
možnosti
LH

ant.

3. 3. 2008 10:39
...proč by se neměl vrátit?...

...jen proto, že nějaká frustrovaná bába prohlásí, že se jí chlubil s úplatkem - a asi jí trvalo 4 roky, než jí to došlo - by měl odejít z politiky? Můj názor je, že kdyby p.Čunek nevystěhoval vsetínské příslušníky jistého nejmenovaného etnika, tak by se nekonala žádná mediální kampaň a la  "Kopněte si do Čunka"...a pokud by při každém nepodloženém obvinění měl dotyčný složit funkci, nechat politiky atd., tak by například "pedofil parouback" byl dávno v politickém důchodu - koneckonců on se obvinil sám a neprokázal nade vší pochybnost, že pedofil není...;-)

0 0
možnosti