Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čistě chemicky a bezmyšlenkovitě dávám přednost voňavé noblese, tedy když jsme u toho zamilovávání....;-)

1 1
možnosti
PC

Jsem rad, Klaro, ze volite Zemana, a nikoli Kalouskovu holku pro vsechno, co navzdory veku bud spi, nebo skace, jak medvedar piska.

2 2
možnosti
Foto

aha, tak to jsem zůstala nepochopena:) vámi:)

1 1
možnosti
Foto

Čtu až po upozornění od někoho, takže po prvním kole volby - které dopadlo tak, jak jsme si obě přály - ale vystihla jste to velmi hezky. I tohle hraje samozřejmě značnou roli.

Jen by mě zajímalo, kdo je schopen se zamilovat do Miloše Zemana. Takovou představivost nemám :-) JK

2 1
možnosti
LC

Úpřímně nedokážu odhadnout, který ty Vaše kritéria splňuje a ještě s noblesou...Osobně bych měl problém se zamilovat do těch dam:-):-):-).

1 2
možnosti
Foto

Hmmm ... tak to možná mají ženy jednodušší. Ale i tak je dobré ten hlas někomu dát :-).

2 0
možnosti
ZK

Z12d34e98n88a 74K23o68č62í

16. 1. 2013 19:53

a dokonce to ani nemusí být hlas ;-D

0 1
možnosti
MN

Takže když muž posuzuje ženu podle toho jak vypadá a jak se navenek po samičím způsobu chová tak je hned sexista a šovinista. A když žena takto posuzuje muže? Tak to je fanynka Karla, ó toho jediného, šarmantního, noblesního atd. A teď se představme že některé (doufám že jen některé!) ženy podle toho VOLÍ!!! Jaký tělesný orgán řídí jejich ruku nad volební urnou? A házejí na předvolebním mítinku po Karlovi kalhotky?

Myslíte že kdyby kandidovaly na prezidenta/tku Kateřina Brožová, Monika Žídková, Taťána Vilhelmová, Ewa Farna, Marta Jandová a Helena Vondráčková či Jana Brejchová (abychom dali volbu i pro muže 60+) tak by si muži pokládali otázku: Do které prezidentky byste se, pánové zamilovali? Jaká smršť nadávek by se spustila s klávesnic feministek a genderových amazonek?

Jako článek pro pobavení dobrý, jinak RvRvRv

2 2
možnosti
PS

P79e77t78r 38S26k86á74c54e35l

11. 1. 2013 22:09

Souhlas, láska je krásná věc. Ale kdo potom bude prát ty ponožky? A o tom to je - jsme v mravní krizi a východiskem z ní je podle pana Bati morální hledisko a osobní příklad. Kdo a proč vám všem podle těchto kritérií vychází? Sedmdesátiletí "chlapíci" a/nebo kandidáti s podporou sekretariátů svých stran a kmotrů?R^

0 1
možnosti
FP

Mandausové Červená knihovna?:-)

1 2
možnosti
RJ

Do žádného. V mém případě by přicházely v úvahu jen kandidátky, ale ani mezi nimi by žádná neměla šanci. 

Ale neříkejte jim to, mají teď i tak náročné dny.

;-)

4 1
možnosti
Foto

Jak se znám... do doktora. ;-D Uměřená gesta, rozumné názory. Šlechtic je na mě příliš nóbl. Ale máte pravdu, ženské se tak rozhodují. Zaplaťpánbůh. Škoda, že si je nemůžeme očichat. V

4 1
možnosti

Schwarzenberg není vůbe nóbl - je to nevychovaný arogantní hulvát.

10 5
možnosti