Stříbrný slavík Tomáš Ortel přebírá úlohu Karla Kryla

Tento prohnilý, zlodějský, válečný a zkorumpovaný politický systém jménem ,,demokracie“, páchá kroky, kterými se destabilizuje sám.

A to tak, že můžeme sice hlasovat v anketě pěvecké soutěže, ale písničky stříbrného slavíka Tomáše Ortela neuslyšíte v mainstreamovém rádiu z důvodů údajné politické nekorektnosti. Stejně tak politicky nekorektní byl pro bývalý předlistopadový režim Karel Kryl. Realita je ale taková, že už i písničky Karla Kryla se této pseudodemokracii také nehodí. A tak nám zmizel z rádií i tento písničkář, aby jeho odkaz písní ,,Demokracie“, neupozorňoval na skutečnosti, které se odehrávají v politice od roku 1989 do dnes. Důvod je zajisté ten, že se politická garnitura obává probuzení celého národa. Tomáš Ortel, po roce a bez pomoci mainstreamových médií, poskočil v anketě slavíka ze třetího na druhé místo, takže tomuto politickému a zlodějskému režimu odzvonilo poslední kolo. A myslím si, že toto poslední kolo bude velmi rychlé. Bude končit po inauguraci nového prezidenta Spojených států Donalda Trumpa, kdy světová mafie ztratí negativní moc nad Českou republikou. Zatím se služebníci tohoto systému brání tak, že zneužívají některé politicky neinformované a neznalé herce a umělce k manipulaci občanů ČR v mainstreamových médiích, které mají pod svou kontrolou……zatím.

Rozhodně to není prezident RF Vladimír Putin, který má údajně svou propagandou na internetu rozkládat tento totalitní systém Evropské unie. Tuto demagogii se nám snaží poslední dobou vehementně vnutit Česká televize a televize NOVA.  Tuto úlohu paradoxně a skvěle převzaly české politické loutky a mainstreamová média sloužící elitářskému establishmentu, resp. světové mafii.

Zásadně nás upozorňují svými chybami na to, že stará totalita v roce 1989, sametově předala moc totalitě nové. Takže touto cestou bych chtěl poděkovat všem politikům a zaměstnancům mainstreamových médií, kteří páchají tyto skutečnosti. Tentokrát věřím, že se konečně dostaneme k opravdové svobodě.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Malý | pondělí 28.11.2016 15:51 | karma článku: 41,70 | přečteno: 3002x