Strach z Nočních vlků

K této akci Nočních vlků se musím krátce vyjádřit, takže tentokrát bude můj názor velmi stručný, ale myslím, že trefný. Politici Evropské unie se snaží strašit obyčejné lidi, že k nám dorazí gang, separatisti či násilní ruští extrémisti, ale skutečnost je taková, že strach mají právě tito politici, kteří hlásí pokrytecky lži a pravý opak o občanské válce na Ukrajině, kde začala tato válka Pravým nacistickým sektorem, který začal vraždit proruskou menšinu v Kyjevě a Oděse.

Takže můj názor na průjezd Nočních vlků skrze Evropu je ten, že členové politbyra EU, kteří hlásali tyto lži po celý rok, mají strach z pravdy, kterou se dozvídá větší a větší počet obyčejných lidí a Noční vlci tuto pravdu šíří také. Většina lidí v celé Evropě začíná chápat, kdo je agresorem a kdo tuto tragédii spustil či zavinil, a chce nadále žít v míru a společném soužití na jednom kontinentu euroasie.

Takže politici nemají strach z tohoto uskupení  a mírového průjezdu, které by mohlo údajně páchat trestné činy, ale kvůli tomu, že tato mírová myšlenka spojuje všechny motorkáře Evropy a nejen je.  Tito lidé jsou schopni propojit právě tuto mírovou myšlenku a obyčejný lid, kde je pravda, že Rusko v současné době nepáchá žádné zločiny, ale pouze brání svou menšinu před vraždami nacistů, které se dějí na Ukrajině. Váleční štváči, kteří poklonkují agresivním Spojeným státům mají strach z normálních lidí, kterým dochází ve velkém počtu na celém světě, že jen elity západu jsou produktem největšího zla na světě.

Autor: Libor Malý | úterý 28.4.2015 13:32 | karma článku: 41,05 | přečteno: 2213x