Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Snaží se údajná demokratická opozice v ČR a SR o násilný gottwaldovský převrat?

Po více, jak roce, se musím vyjádřit k současnému dění nejen v České republice, ale i na Slovensku. A to kvůli historickému vzniku společného státu v roce 1918, či současnému spojení států V4 a stejných zájmů vůči Evropské unii. 

Začnu nejdříve Slovenskem, a to protože se ve slovenských médiích hemží jméno George Soros, který je majitelem neziskové organizace Open Society Fund, OSF. Mám otázky vůči opozici, resp. vůči sorosovým manipulacím, o kterých se někteří evropští politici v současné době vyjadřují v mainstreamových médiích zcela veřejně nejen na Slovensku, ale i v Polsku, Maďarsku, Rakousku, a i v Itálii po současných parlamentních volbách.(viz níže) V České republice se k politické manipulaci OSF George Sorose vyjádřila televize PRIMA v minulém roce. (viz níže) Dokonce na jedné tiskové konferenci na Slovensku padlo slovní spojení ,,agent Kiska“.(viz níže) A to zřejmě proto, že slovenský prezident podporuje pouze jednostrannou, proevropskou a promigrační politiku George Sorose, spojil se s opozicí a tlačí na rekonstrukci či pád vlády Roberta Fica bez akceptace výsledků parlamentních voleb a zneužívá k této politické manipulaci smrti dvou lidí.

Proč o tom píši v souvislostech s děním v ulicích Prahy, Brna a v ostatních městech? Protože v současné době jsou na Slovensku, a to i v České republice obdobné tlaky na převzetí moci opozicí, jak přes kopírák. Nesnažila a nesnaží se tato opozice o odvolání pana Zdeňka Ondráčka, následně Tomia Okamury, Andeje Babiše a nakonec i odvolání prezidenta České republiky Miloše Zemana skrze 40 tisíc lidí na Václavském náměstí? Toto vše se skandovalo na Václaváku. Nechce opozice, která má akorát plná ústa slova demokracie, násilně převzít moc skrze masu lidí na Václaváku jako Klement Gottwald v roce 1948 bez akceptace výsledků svobodných demokratických voleb? Zřejmě jsou dle nich tyto scénáře ponětí slova demokracie, a přitom se tato opozice chová, jak ti největší totalitáři v roce 1948. Je vůbec tato opozice pravicí, která se chová jako levice v historii?

 Tyto otázky opozici pokládám jako volič SPD Tomia Okamury. Že by se bála celá opozice, aby se nedostala nezkorumpovatelná osoba k uzavřeným, ale nedořešeným kauzám OKD, MUS atd. skrze GIBS? Opozice v České republice straší obuškem Zdeňka Ondráčka z roku 1989, a tím manipuluje s lidmi na náměstích, že nám hrozí znovu bolševik a vše se podobá 25. únoru 1948. Jsou to ale současní komunisté, kteří podporují přímou demokracii a zákon o referendu dle návrhu SPD Tomia Okamury, který funguje ve svobodném Švýcarsku. Realitou je to, že většina národa pochopila, že nám hrozí totalita z opačné strany přicházející skrze zákazy, příkazy, nařízení, migraci a lživou propagandu z Bruselu či od paní Merkelové. Tu lživou propagandu, kterou nefinancuje jen George Soros, ale i pan Bakala skrze své novináře v Aktuálně.cz, a své loutky v ostatních mainstreamových médiích, kde odvádějí pozornost od skutečných mafiánských zlodějen a praktik. Aby mohl financovat tyto fakenews, bylo mu umožněno super zbohatnutí skrze privatizaci OKD, která byla krytá dle mého názoru některými politiky, státními zástupci, soudci, možná i členy GIBS.

Závěrem chci napsat, že tyto lživé a manipulativní scénáře politické opozice a některých mainstreamových médií jsou stejné, jako když jsme slyšeli o českém prezidentovi Miloši Zemanovi táhnoucímu na východ k Číně. Paradoxně právě Čínu v lednu navštívil francouzský prezident Macron a britská premiérka Mayová. To je důkaz lživé propagandy opozice v České republice, která nás táhne opět jen na jednu totalitní stranu o jednom údajně správném bruselském názoru. Bohužel tato bruselská totalita vystřídala tu komunistickou, kterou jsme tu měli před rokem 1989. Opět si máme v současné době něco myslet, jak nám někdo určil, ale tentokrát to bolševik není. Jak je v letošním roce vidět, západoevropští prezidenti svobodně a bez kritiky svých občanů navštěvují Čínu, kde svobodně obchodují. Jen v České republice probíhá manipulace lživou propagandou o zlém východu.

Zdroj :

https://www.facebook.com/373986436286575/videos/432694063749145/

https://www.youtube.com/watch?v=glUa4PBzv1k&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/hricalubos1/videos/598607413817563/?hc_ref=ARSn4nQ5g5WNcKowEPkZy3TCZ2kHNcPDeRJwSolh11WfVHqfnNpgLrejW1Vukuz7DHc&pnref=story

 

 

 

 

 

 

Autor: Libor Malý | středa 7.3.2018 18:54 | karma článku: 38,13 | přečteno: 1414x
  • Další články autora

Libor Malý

Admin Patrik Banga spáchal cenzuru mého blogu

Podporujete lži, nenávist, závist, intriky, zlodějny, války, cenzuru, depopulaci skrze vakcíny, hlavně u seniorů, a fašistický NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, v angličtině NEW WORLD ORDER.

2.2.2021 v 20:45 | Karma: 28,33 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Kameraman Václav Rada a moderátor Jiří Kumbera včera v Ostravě

Protože se blíží konec roku, chci poděkovat a upozornit na práci kameramana Václava Rady a moderátora Jiřího Kumbery, která je velmi důležitá v boji za svobodu při nástupu současné zločinecké diktatury pomocí falešné pandemie.

28.12.2020 v 15:20 | Karma: 9,99 | Přečteno: 466x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole

Podnikatelka a aktivní sportovkyně Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole Velké Březno.

14.12.2020 v 11:00 | Karma: 7,03 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Rozhovor s právníkem Karlem Světničkou o brutálním zatčení v kavárně

Po týdnu se vracím k brutálnímu zatčení invalidního důchodce a bývalého zaměstnance NKÚ Karla Světničky (viz zdroj), protože politické zákulisí této kauzy je ještě horší, než jsem si myslel.

9.12.2020 v 10:52 | Karma: 7,04 | Přečteno: 244x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Psychologické zastrašování mé osoby estébáky

Včerejšími demonstracemi v Praze a mé osobní setkání s lidmi či vyjádření v živém internetovém vysílání, jsem byl kontaktován po mobilním telefonu tajemným člověkem, údajným přítelem z facebooku.

7.12.2020 v 15:44 | Karma: 13,74 | Přečteno: 1813x | Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Jestli Rusko prolomí frontu, můžeme na Ukrajinu vyslat vojáky, zopakoval Macron

2. května 2024  13:18

Francouzský prezident Emmanuel Macron opět připustil možnost vyslání západních pozemních jednotek...

Bezpečnostní úřad má nového šéfa. Čuřín chce víc digitalizace a méně prověrek

2. května 2024  11:51,  aktualizováno  13:15

V Národním bezpečnostním úřadu (NBÚ) je podle nového šéfa Jana Čuřína prostor pro digitalizaci a...

POLITICKÝ DIÁŘ: O falešné hře Evropana Fialy a štoku navíc

2. května 2024

Premium O tom, jak se za deset let změnil názor Petra Fialy na Evropskou unii či o debatě k důchodové...

Protesty studentů eskalovaly i v Kalifornii, policie ničí barikády a zatýká

2. května 2024  8:11,  aktualizováno  12:58

Na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA) se v noci na středu střetli proizraelští a...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik