Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Dobrý den Pne Malý,

chtěl bych vás požádat o svolení publikovat vaše články a výstupy, které mají vysokou hodnotu popisované pravdy na portálu Pozitivní svět. 

s pozdravem Petr Havlíček

Zakladatel společnosti

ptr.havlicek@fa-havlicek.cz

tel: 602780851

0 0
možnosti
JR

J74a57r25a 75R46a19n97k

30. 4. 2015 20:54

Budete se divit, ale nejmene imirantu je z Libye, vetsinou jsou z Nigerie, Chadu, Ghany, vsech zemi okolo Nigeru, Eritree, Etiopie, Sengalu, Somalska a v posledni dobe i JAR, tady mate trochu statistiky:

http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_Italy

1 0
možnosti
Foto

Koukáte moc na americké thrillery. Asi Vám i ušly dva (jinak dobré) filmy, ve kterých se z presidenta USA vyklubal vrah! Mohl jste název blogu obohatit i o Presidenti - vrazi!

A co teprve americká policie! V té je (dle filmů) snad jen jediný čestný policajt.

Pusťte i Majora Zemana a pod.

2 0
možnosti
Foto

L37i63b43o66r 76M23a72l24ý

2. 5. 2015 16:10

Takže opět fakta pane Dvořáku na které nikdy neodpovíte. Za březen 2015  zavraždila policie Spojených států více lidí než Anglie za posledních 100 let. Pokud srovnáme počet obyvatel, což je 300 milionů v USA a 53 milionů v Anglii. Pokud budeme tyto vraždy počítat na počet obyvatel, muselo by ke stejnému počtu vražd dojít za 6 měsíců v Anglii. Takže v USA je 200 x zavražděno více lidí policistou. Jsou tam vychováváni v totalitě, že mohou vše. Je to policejní a totalitní stát, který se nedá ani srovnat s hrůzami komunistického totalitního systému, který jsem v minulosti vždy odsuzoval a nesloužil jsem mu jako někdo v podobě estébáka a teď si všichni hrají na demokraty, ale přitom šmejdí, uráží na serverech v diskuzích. Zatýkat nemohou, takže jim nic nezbývá, že pane Dvořáku, Ševčíku, Švadlenko, Kopřivo a paní Ranková.

0 2
možnosti
JK

J44i56ř58í 24K88o51l42e56k

30. 4. 2015 13:06

Konec dolaru (aspon toho co zname) je neodvratny a bude nahrazen pravdepodobne jinou menou, i kdyz uz je v soucasne dobe velmi pravdepodobne provazan se svycarskym frankem, RMB-ÿuan, librou a eurem. Jeho kryti zlatem se neprokazalo, a cuspoustu zlata se resily podvody s pozlacenyma wolframovyma cihlama, vynosnym kseftem vyssich agentu CIA. Problemem jsou bubliny, ktere delaji algorytmy vytvarejici penize z nicehio a tudiz NICIM nepodlozene, stejne tak, jako jejich tisteni zamerene jednoznacne na "likvidaci" dluhu, ktery tim ale narusta. Typicka chazarska hra.

......Pribeh, ktery vypravi vsechny tyto rozlicne zdroje je, ze chazarsti gangsteri dosahli toho, ze prevzali prava ruznych kralovskych rodin z celeho sveta, aby jejich zlatem podlozili sve frinancni nastroje v obrovske kvantite. Jak uz jsem zminovali v tomto bulletinu pred casem, Lord Blackheath mluvil o jednom z techto pripadu velmi detailne pred anglickou Snemovnou Lordu: https://www.youtube.com/watch?v=eL5hqvTWkYg

To, o cem Lord Blackdeath hovori, je pouziti 700 tun zlata z majetku jednoho clena kralovske indocinske rodiny na vyrobu 750.000 tun dluhopisu podlozenych zlatem, ktere byly pouzity na vytvoreni 15 miliard dolaru, ktere se pouzili na zachranu Spolecnosti Federalnich Rezerv po krizi Lehman&Brothers v r. 2008.

http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/korporatni-vlada-spojenych-statu-je-v-bankrotu-od-17-dubna-2015-ale-nechce-o-tom-vedet/

To date, China has pledged... $40 billion for the Silk Road infrastructure fund, which seeks to revive the trade routes that once connected China to the Mediterranean. $41 billion for a related BRICS Bank currency contingency fund.

$16.3 billion for domestic infrastructure routes that will pump business through neighboring countries. $50 billion to launch the Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB).

http://www.investmentu.com/article/detail/44521/cips-china-yuan-dethrone-usd-why-its-working#.VUIG0eJ0kut

1 1
možnosti
Foto

Ano, jen co v USA vyrobí raznice na zlatý rubl, bude s dolarem konec. ;-(

1 1
možnosti
OK

A nežijete v iluzích spíše vy, jenž si myslíte, že všichni ostatní žijí v iluzích?

5 1
možnosti

Ten úvodní odstavec je pěkná snůška hlodů... Občan si dělá názor na tajné služby z holywoodských bijáků... možná ti blbější ano, ale kdokoliv s IQ 110+ musí vědět, že filmaři si často bohapustě vymýšlejí a ani filmy s přílepkem "natočeno dle pravdivé události" nepopisují skutečnost zcela přesně.

Apropos ... tajné služby získávají informace a zabraňují únikům citlivých nebo tajných informací. Informace postupují politikům, kteří je používají. Tajné služby NEPRACUJÍ na demokracii!

Množství mašíblů na zdejších blozích je neuvěřitelné. Rv

7 2
možnosti
VM

Tak prvně. Článek je názorem autora a otevřená demokratická společnost ho musí přijmout, jako takový názor. Pokud ctí svobodu slova. A reakcí může být vyvrácení některých tvrzení argumenty, a ne plácání jako od pana Hlavůňka. Odpověď otázkou a ještě navíc hloupou, není odpověď. To je výkřik. Co to je za svobodu slova a projevu, když nejen jedinci, ale i státní instituce kastují některé weby na proruské a na ty správné. Názory na proruské a na ty správné. (ale lidi na Čecha a cikány kastovat nesmíme, například, to je přeci "proti lidským právům, to je rasistické").Bez oponentních názorů, prostě jenom kastují, proto, že mají jiný názor, jiný pohled? To už není svoboda, to už je omezená svoboda, tedy nesvoboda. Skuste se podívat na některé "špatné názory a weby" a odpovězte si, co je na nich historicky špatné a co správné? Není na tom "pohledu z jiné strany" přece jenom trochu pravdy? Skuste přestat jako stádo hltat oficiální zprávy, propagandu, a pokuste se vytvářet si vlastní názor. Ano, je to těžší. Skuste si přečíst následující odkaz: aeronet.cz/news/brezen-2015-konec-americkeho-imperia-a-jeho-dolaru-svet-se-prestehoval-do-ciny-mame-se-opravdu-radovat-hrozba-nove-valky-dohody-ttip-a-tpp-a-statecny-zeman/

či poslechnout následující video: http://www.seberizeni.cz/jaroslav-dusek-jak-odejit-ze-systemu/

Plně souhlasím s názorem autora článku.

4 6
možnosti

Áááááááá, kremlobot postuje odkaz na ruskou propagandu z aeronetu. ;-D

Mašíblové jako Vy už 50 let tvrdí, že USA zkrachují, dolar se zhroutí a 100 dalších věcí, které se těm ošklivým Amerikánům stanou. Potom se stačí podívat do novina přečíst si kurzový lístek a vše je jinak. Pokoušíte se svět a jeho fungování narvat do svých ireálných představ a potom jste zklamáni, protože ono to jede jinak a bez vás.

5 4
možnosti
IH

Mě vždycky fascinuje, jak zastánci totality koukají překvapeně na otevřenost demokratické společnosti.

A zajímalo by mě, jak si takový komunista představuje zlepšování funkce společnosti, když je všechno utajené a takové drobnosti, jako někdo omylem popravený se nikdy neřešily.

7 1
možnosti
Foto

Je vůbec otázkou, zda americké tajné služby hájí vůbec americké zájmy? Ty by hájily dobře pouze v tom případě, kdyby zajistily, aby USA nepoužívala své ozbrojené síly mimo vlastní území kromě těch případů, kdy to schválí RB OSN.

Tajné služby USA hájí toliko své zájmy, a to ještě velmi špatně.

1 6
možnosti
OK

Ale 320 milionů Američanů na to zatím nepřišlo a proto si ty služby platí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik