Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88i11ř15í 37K18o92l91e94k

18. 4. 2015 19:10

Ono brzy SKLAPNE PAST :-)) dolaru do rite ;-D

Uz jsou nejake velmi podezrele "blackouty" i na terminalech Bloombergu:

Bloomberg’s financial terminals, the computer system by which most of the world tracks the financial markets, went dark worldwide for 2 1/2 hours on Friday, essentially sending the market back to trading like they last did in the 1980s … over the phone.

http://atimes.com/2015/04/bloomberg-blackout-teleports-traders-back-to-the-80s/

http://www.sott.net/article/291789-Koos-Jansen-Financial-system-reset-to-gold-coming-soon

http://www.arabianmoney.net/gold-silver/2013/07/25/gold-going-to-7000-in-currency-reset-says-author-jim-rickards/

‘The US dollar could collapse much faster than you might think. A complete collapse of confidence in the dollar is much closer than ever. But nobody knows exactly what the crucial threshold will be.’

Chaos v zavrene chazarske rodine "zdimarne" svetovych financi a poitrazmo financi nas vsech. Tak doufejme, ze vsechno dobre vyjde a RESETem chazarskych "kosher" podrazu zvanych Federalni Rezervni System tahle chazarska chobotnice-pijavicedefinitivne skonci a bude nahrazena novym svetovym financnim systemem rovnopravnym pro vsechny zucastnene a ne jenom pro "kosheraky" s jarmulkama. A pak prijde prerosdeleni jejich dlouho a predlouho kradenych penez pomoci LICHVY tzv. statnich dluhu. To je to, co vsem vygumovanym obhajovatelum neexistujiciho kapitalismu jeste vubec nedochazi a az jim to dojde, bude stejne pozde, protoze uz kazdej bude vedet, ze jsou to retardove.

In all of U.S. history, there has never been a natural disaster in New York City that would have been bad enough to totally shut down the operations of the New York Fed for an extended period of time.

So why are they so concerned?

Well, I can think of one event that could cause such a disruption… http://www.theeventchronicle.com/study/signs-that-the-elites-are-feverishly-pr

0 0
možnosti
Foto

L16i90b55o58r 20M56a85l61ý

16. 4. 2015 22:46

Ano, v současné době Spojené státy profitují z válek na Blízkém východě a na Ukrajině i skrze ekonomické sankce o čemž jsem psal v minulém článku, kde jsem vložil video které jste kritizoval o dva dny dříve, než jste se na něj podíval. Takže tam jste dokázal, jak lžete agente.

https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE

Amerika se bojí uklidnění situace mezi Německem a Ruskem na které tlačí politici kolem Merkelové. Dolar uklidńuje americký trh stejně tak jako se uklidňuje oceán před přílivovou vlnou. Státy BRICS  a státy skrze AIIB budou méně a méně používat dolar při onchodech, dolar se stane nepotřebný až příjde hyperinflace. Je možné, že to bude ještě přes rok trvat, aby Čína a Ruska investovaly dolary a prodaly americké dluhopisy, které v současné době odkupuje Japonsko. V současné době už mají Čína a Rusko méně jak 2/3 těchto zásob, dnes už mohu napsat, z bývalé rezervní měny. Mějte se fajn, nemám potřebu s Vámi dále komunuikovat, protože manipulujete zprávami a už jsem Vám několikrát dokázal, jak lžete. Stejně tak jako jste to včera napsal jako jméno Ševčík.

0 0
možnosti

J97a80r44a 31R67a61n59k

16. 4. 2015 9:08

Protoze zrejme nectete mezinarodni zpravy a jste odsouzen nachazet na obskurni webove stranky, nebudu Vam davat odkazy v jine reci, ale neco, co na vlastni oci videla zdejsi blogerka Karolina Slaninova pri cestovani v Africe. Jeji blog "Kenya levne? No problem!:

Politická situace v zemi je žalostná. Prezident Uhuru Kenyatta dbá především na své vlastní zájmy. Jeho rodina se systematicky obohacuje, zatímco celá země upadá. Velkým problémem a nebezpečím pro celou Afriku jsou Číňané. Uzavřou kontrakty se zkorumpovanými vládami a čerpají přírodní bohatství. Je sice pravda, že se významně podílí na rozvoji infrastruktury v zaostalých státech. Cena za to je však příliš vysoká. Při plánování i stavbách samotných nedbají na jedinečnou přírodu kolem a svým počínáním ničí celé ekosystémy. Nejenže znemožňují migraci zvěře či jinak narušují jejich přirozené chování, dochází zde dokonce k vybíjení slonů, nosorožců i dalších. Místní tvrdí, že kde Číňané postaví silnici, nenenajdete nic živého. Co nás ale doslova šokovalo, je fakt, že Čína do Afriky transportuje své vězně. Na vlastní oči jsme viděli čínská vězení. Trestanci jsou pak využíváni jako dělníci. Hovořili jsme s Keňany žijícími nedaleko

takovéto věznice. Vězni údajně nějaký čas pracují. Nikdy se ale zpět do Číny nevrátí. Jsou totiž vypuštěni na svobodu v Africe! Lidé jsou z toho zoufalí, ale nic nezmůžou. Opět jsme si uvědomili, jak málo toho víme o skutečné situaci ve světě.

0 0
možnosti
Foto

L77i35b33o78r 85M77a40l34ý

16. 4. 2015 22:33

To jste psal o Spojených státech, že ? V diamantových dolech, které vlastní světoví oligarchové západu, dělají místní, dá se říci otroci, za hrstku rýže denně. Do dnes je vyšetřováno CIA a je mu pozastavena činnost za vězeńské koncentrační tábory, které měla po světě, a to i v Polskua to dokonce v Polsku. Byli tam vyšetřování údajní teroristé, kteří vznikli a byli financováni tajnými americkými službami. Ti teroristé, kteří se nazývali ISIS a dnes mají nové jméno IS. Tyto tajné služby vyprodukovaly i pád WTC, které nikdy nemohl zorganizovat jeskyní muž. Je dost pravděpodobné, že vězně si Spojené státy přes své tajné služby vyrábí samo. Mimochodem, Čína měla dobrého učitele, což byly Spojené státy, které přivedly do Číny moc a bohatství díky tomu, že světoví oligarchové a majitelé nadnárodních korporací měli obrovské zisky díky ceny na trhu práce mezi Američanem a Číńanem. Na koho tady chcete poukazovat ? Celý volný světový trh zničili elity globalizací a svými kartelovými dohodami. Déle přikazují skrze své loutky a šéfy v EU plno zákazů a příkazů do celé EU, ale to brzy skončí.

0 0
možnosti

Čína, juan, Číňané ....děkuji nechci. Podivná náhražka komunistú za nefungující Moskvu a rubl. Podivná proto, že zatvrzelí levičáci obdivně poklonkují režimu, ve kterém jsou pracovní a životní podmínky "dělnické třídy" spíše otrokářské.

2 2
možnosti
Foto

L46i43b84o35r 29M86a26l90ý

16. 4. 2015 0:19

Vy nechcete pane Procházko, což je pochopitelné. Ale chtějí státy jako je Anglie, Německo, Francie, Dánsko, Švédsko, Finsko, Švýcarsko, Nizozemsko, Itálie, Řecko.....to je pro Vás mírový paradox, že ?

3 0
možnosti

Říkám to skutečně nerad, ale chcípající kůň bude kopat. Vlastně už kope.

3 1
možnosti

Vidíte to zklamání? Jen co se povedlo přesvědčit ovčany k lásce k USA, tak ony mají problémy? Ke komu se bude vzhlížet teď?

4 4
možnosti

J46i40ř42í 40V90o47l52e66k

15. 4. 2015 23:45

"chytráci " jako vy budou jednou vzpomínat jak bylo dobře, když jsme ještě kamarádili s USA

2 2
možnosti

Svět se již dávno změnil, jen naše "elity" to nevidí.Evropským státům nic jiného nezbývá než se pokorně "vrhnout" do náruče "rozvojového" světa.Jinak totiž zůstanou jen pro smích.Problém je v tom, že USA jsou nadále daleko nejsilnější vojenskou silou na světě a ta drží dolar tam, kde ještě dnes je.Otázka zní:Odhodlají se USA použít svoji vojenskou sílu na obranu dolaru?Budou ochotni lidé v USA do takového konfliktu jít?Jak se zachová profesionální armáda USA v bojích podobných vietnamskému konfliktu?Připomeňme si , že Stalin po úvodních zdrcujících porážkách vyhlásil válku vlasteneckou a to rozhodlo o obratu.USA také vyhlásí vlasteneckou válku?

2 2
možnosti
Foto

L13i65b30o65r 58M52a54l90ý

15. 4. 2015 22:43

Spojené státy nepůjdou do konfliktu, protože už nejsou pod vedením světových oligarchů a majitelů korporací. O tom budu psát další článek. Důkazy jsou ty, že změnily politiku vůči Kubě a proruskému Iránu. Celá destabilizace bude ještě nějakou dobu trvat, protože tyto elity ovládají Saudskou Arábii, Izrael a Katar, kteří válčí v Jemenu a zřejmě podporují a financují IS, které vzniklo z ISIS, které vyprodukovaly Spojené státy. Ale politika Bílého domu se mění, není už pod vlivem válečných štváčů. Ale kdyby přeci jenom něco chtěli Američané spustit, Čína s Ruskem strhne dolar ze dne na den. Pokud bude mír v Evropě, budou spolupracovat, protože mají ve velké množství dolary a americké dluhopisy, které potřebují ještě nějakou dobu prodávat či investovat. Záměry NATO v Evropě jsou ještě evropské loutky, které se hýbou jako chapadla válečné mafiánské chobotnice, která už nemá hlavu. Jsem přesvědčen také o tom, co píšete na závěr. USA budou mít problémy domácí se svými občany až obyčejní Američané zjistí, že si nechali resetovat mozek mainstreamem, že jsou hegemonem světa, že mají vše nejlepší a že mají nejsilnější ekonomiku světa. Myslím, že se dočkají stanného práva. S pozdravem, L. M.[>-]

1 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik