Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

L36i91b75o90r 20M67a71l94ý

25. 4. 2015 23:40

To určitě, ale Vás. Už jedou postupně ven informace. CIA ve vyšetřování OSN, FBI průser jako vrata o usvědčováni dle špatných analýz DNA a to v 95% případech, což už jsem Vám psal a nereagoval jste.:-) Za další, v pátek večer ČT1 v hlavních zprávách zveřejnila, že Merkelová má velký problém. Lidé v Německu a v celé Evropě vědí, že neměla jako šefka německé tajné služby její činnost pod kontrolou. Bylo zveřejněno,že německá tajná služba sloužila NSA, respektive amerických zájmům. Dávkuje se pravda po částech, aby si lidé nedošli pro politiky, kterým Vy sloužíte. To jsou fakta na které jsme upozorňovali a Vy jste vždy vše zesměšňoval.Jste už k smíchu, takže co tady ještě píšete? Jen urážky, protože Vám nic jiného nezbývá. :-D :-D Americké tajně služby měly zájem poškodit vztahy Německa s Ruskem, kde jeden stát má technologie, druhý surovinové zdroje, jak řekl George Friedman, šéf tajné služby Stratfor. a němečtí argentina tom také pracovali pro USA. Je konec, mění se celý ekonomický a politický systém, který bude bez hegemona USA a jeho dolaru, kterým se bude platit jen ve Spojených státech.

0 0
možnosti
LM

L31i90b84o22r 61M86a25l11ý

25. 4. 2015 23:15

To určitě, ale Vás. Už jedou postupně ven informace. CIA ve vyšetřování OSN, FBI průser jako vrata o usvědčováni dle špatných analýz a to v 95% případech

0 0
možnosti
TP

N. Starikov: Ako zrádzali a rozbíjali ZSSR. (2014)

http://www.chelemendik.sk/Nikolaj_Starikov_Ako_zradzali_a_rozbijali_ZSSR_772579184.html

AMERIKA MÁ OBROVSKÝ VONKAJŠÍ DLH. Je vôbec možné, aby ho nejakým spôsobom vyplatila bez toho, aby sama nezbankrotovala a nezrútila sa pri tom svetová ekonomika?

Nie. Nikto nikdy nikomu tento dlh vracať nebude, pretože tento dlh niekoľkonásobne prevyšuje hodnotu celosvetových aktív. Tieto peniaze je možné natlačiť a dať do obehu, hoci sú bezcenné. Sú znehodnotené a preto tento dlh nikto nikdy nevyrovná. Proste na neho zabudnite. Peniaze, ktoré sme im dali, nikdy neuvidíme. Je to daň. TERAZ SA TO SÍCE NAZÝVA DLHOM, NO V SKUTOČNOSTI JE TO DAŇ. Daň, akú si v dejinách vyberali všetci dobyvatelia bez toho, aby mali výčitky svedomia a tak je tomu aj v tomto prípade.

Oni okrádajú celý svet. Z tejto ekonomickej situácie niet východiska. Pretože tento dlh stále narastá, až do astronomických výšok. Pre nich by bol východiskom REŽIM RIADENÉHO KOLAPSU, no nikto ho nechce. Boja sa tohto kolapsu, pretože jeho následky môžu byť kolosálne, tragické pre všetkých. AMERIČANIA TÝMTO SYSTÉMOM DLHU SPÚTALI CELÝ SVET, teraz nikto nechce, aby tento systém skolaboval, lebo by to poškodilo každého. Nikto nevidí východisko z tejto situácie.

1 0
možnosti
Foto

Autor knihy „Welt Macht Geld“ (=Svět, moc, peníze) Georg Zoche, v kapitole „Nebyla to chamtivost, ale dolar.“ píše: „...Jak k tomu došlo, že americký dolar sehrál natolik speciální roli? Kdo si klade tuto otázku, dostane většinou stejnou odpověď, a sice, že se země západního světa na konferenci v  Bretton  Woods shodly na dolaru jako hlavní světové měně.

 Chyba ! Státy se na dolaru jako hlavní světové měně v Bretton Woods nejenže neshodli, o tom se tam totiž vůbec ani nejednalo ! Událo se něco zcela jiného: Během konference - v noci ze 13. na14. července 1944-USA tajně přepsaly.

Když účastníci konference pocházející ze čtyřiačtyřiceti zemí konečně smlouvu podepsali, netušili, že USA v dokumentu slovo „zlato“ doplnily opci „nebo americký dolar“. Tímto způsobem, který později Velká Británie označila jako podvod, se americký dolar stal hlavní světovou měnou a USA velmocí. Následky tohoto podvodu byly více než tragické: bez něho by se nespustila dnešní finanční krize, neboť k enormní nerovnováze mezi USA a světem došlo prvé řadě následkem zvláštního postavení amerického dolaru.“ Ve skutečnosti se jedná o zřetelný odkaz na to, že americká delegace prostě zmanipulovala smlouvy.

 Vdané době ještě nekončila druhá světová válka a tlak na všechny zúčastněné musel být obrovský. Přesto: Proč později nebyly smlouvy zrušeny? Měli strach ze zesměšnění? USA slíbily všem zemím, že dolary z jejich obchodních transakcí kdykoliv vymění za zlato.

Jako směnný kurz bylo určeno 35 dolarů za trojskou unci, což se od té  chvíle rovnalo ceně zlata na světovém trhu: jedna unce zlata (=31,1 gramů) měla podle toho vždy hodnotu pětatřiceti dolarů. Tímto krokem bankéři konečně nenáviděné zlato přemohli.

Něco s historie o které se raději mlčí.;-(

2 1
možnosti
RM

Pane blogere, Vy ekonomičtí mičurini dokážete lidi od fochu perfektně pobavit. A teď vážně, je to blábol.

2 0
možnosti
JF

Moc srandovní, jak se rudí "ekonomičtí experti" upnuli na BRICS. Přitom tohle seskupení rozvojových zemí  si v roce 2001 vymyslel hlavní ekonom Americké bankovní společnosti Goldman Sachs jako perspektivní nabídku do investičního portfolia svých movitých klientů.:-)

Země BRICS (tedy Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jižní Afrika) dnes ovšem představují docela smutný obrázek. Dříve byly považovány za rychle rostoucí ekonomiky budoucnosti. Dnes ale čelí řadě vážných strukturálních problémů, které vrhají stín pochybností na jejich schopnost i nadále dosahovat rychlého růstu a tím být  zajímavé pro investory.

3 0
možnosti
Foto

Jak čtu článek i příspěvky k němu já bych to neviděl až tak ideologicky, ale spíš ekonomicky. Logicky největší ekonomika světa se snaží vytlačit druhou největší ekonomiku nebo spíš její hlavní nástroj a tím je dolar k tomu si založila rozvojovou banku. O tom, že se nejedná o ideologi, ale o ekonomii svědčí kromě hlavního akcionáře Číny i další 57 států zakládající členové jsou např. Británie, Německo, Francie, Itálie, Rakousko, Švýcarsko, Jižní Korea, Austrálie, Brazílie nebo Rusko. Naopak ti, kteří odmítli členství jsou USA a Japonsko z nichž USA pro kterou je to konkurent Světové banky a pro Japonsko jako konkurent Asijské rozvojové banky (ADB), kterou vede.

Takže zase peníze až na prvním místě. Škoda jen, že ČR u toho zase chybí USA a Japonsko chápu ČR ne, že by jsme zase s někým drželi basu.

4 1
možnosti
PF

Autore, pokud svá zmatená tvrzení podkládáte zdroji z bulváru a televizí, moc velkou důvěru nevzbudí.

5 1
možnosti
Foto

Důvěru ne, ale trochu zachechtání ano.

4 1
možnosti
Foto

moc dobře si pamatuji, jak jsme neustále slýchali a četli, že USA a celý kapitalistický svět, stojí na okraji propasti a před kolapsem.

Uplynulo víc jak padesát let a stále nic.

Jenom ten socialismus to nevydržel.

10 0
možnosti
JF

Ani autor se onoho vytouženého konce kapitalistických bestií nedožije....:-P:-P

4 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik