Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZN

Diky demokracii hajenou USA tady dnes muzes psat ty tvoje nesmysly ty hlupaku! Diky americanum rusko dnes existuje a porazilo fasisticke nemecko, ameriane jim dadavali stroje, ingenery, jidlo, obleceni a tachniku, ale to ty megero nechutna asi nevis. Dnes Poutin zfanatizoval rusaky a vyvrozuje celemu svetu jadernyma zbranema a ty tady se podivujes proc nemame radi rusy. Podekuj americanum za demokraci, protoze te nemuzu nijak potrestat za tu tvoji tupost jelikoz tvuj nazor musim respektovat. Ty inteligente ufnukany

0 0
možnosti
JR

J94a37r87a 50R29a88n68k

1. 4. 2015 22:34

Zdejsi blogerka Karolina Slaninova napsala hezky clanek v runrice cestovani "Kenya levne? No problem." , vytahla jsem Vam tu cast o Cine:

"

Politická situace v zemi je žalostná. Prezident Uhuru Kenyatta dbá především na své vlastní zájmy. Jeho rodina se systematicky obohacuje, zatímco celá země upadá. Velkým problémem a nebezpečím pro celou Afriku jsou Číňané. Uzavřou kontrakty se zkorumpovanými vládami a čerpají přírodní bohatství. Je sice pravda, že se významně podílí na rozvoji infrastruktury v zaostalých státech. Cena za to je však příliš vysoká. Při plánování i stavbách samotných nedbají na jedinečnou přírodu kolem a svým počínáním ničí celé ekosystémy. Nejenže znemožňují migraci zvěře či jinak narušují jejich přirozené chování, dochází zde dokonce k vybíjení slonů, nosorožců i dalších. Místní tvrdí, že kde Číňané postaví silnici, nenenajdete nic živého. Co nás ale doslova šokovalo, je fakt, že Čína do Afriky transportuje své vězně. Na vlastní oči jsme viděli čínská vězení. Trestanci jsou pak využíváni jako dělníci. Hovořili jsme s Keňany žijícími nedaleko

takovéto věznice. Vězni údajně nějaký čas pracují. Nikdy se ale zpět do Číny nevrátí. Jsou totiž vypuštěni na svobodu v Africe! Lidé jsou z toho zoufalí, ale nic nezmůžou. Opět jsme si uvědomili, jak málo toho víme o skutečné situaci ve světě.

0 0
možnosti
Foto

L98i67b86o54r 32M67a74l32ý

2. 4. 2015 1:10

Čína měla skvělého učitele, což jsou Spojené státy, které mají s nimi největší celosvětové objemy obchodů. Bylo to a je to USA, které vzalo práci obyčejným Američanům a elity navýšily své zisky na úkor ekologie v Číně a rozdílu ceny trhy práce mezi Američany a Číńany. Na celém tomto systému zbohatly hlavně rody Rockeffelerů a Rotschildů, které vlastní celosvětové nadnárodní korporace, které vydělaly miliardové zisky, které použily na regionální války a financování i Pravého nacistického sektoru, který začal vraždit proruské občany v Oděse, kteří volali o pomoc Rusko.Tyto rody se obohacovaly těmito zisky, aby zahájily 3. světovou válku proti Rusku. Vše se otočilo proti nim, jako tato pravda proti Vašim slovům.

0 0
možnosti
JR

J85a27r71a 81R23a86n14k

1. 4. 2015 22:32

Az budete psat o Cine, kterou jste urcite navstivil na delsi dobu, prostudujte si i zpravy v jinych jazycich, nez je cestina a rustina, vim, ze se u nas o cisnkych praktikach jednani se zamestnanci moc, nebo vubec nepise, ze asi ani nevite co jsou Falun Gong a "organ harvesting", ze urcite nevite, ze jsou tam stale prevychovne tabory a venkov je stale jako pred 30 lety:-(

0 0
možnosti
Foto

L15i68b88o45r 14M77a57l32ý

2. 4. 2015 12:04

Mimochodem, ještě dodám k mé první reakci na Vaši osobu. Dodnes se vede vyšetřování CIA, která má pozastavenou činnost. Na vojenské základně v Guantánamu byli mučeni nedůstojnými praktiky vězni a nejen tam, ale i v Polsku. CIA vznikla v roce 1947, která pokračovala v nacistických praktikách a věděla o mezinárodních nacistech, kteří byli hledáni. Ochranná ruka CIA jim pomohla změnit totožnost. Další informace pro Vás, nepsal jsem, že budu psát o Číně, ale budu psát o zakládající nové čínské bance ke které se přidali státy Anglie, Německo, Francie, Lucembursko, Holandsko, Itálie, Švýcarsko, Rusko, Austrálie a další desítky států. Tato banka vzniká jako konkurent MMF, které vlastní Rotschildovi a Rockaffelerovi, kteří skrze tyto fondy zadlužili skoro celý svět přes zkorumpované politiky ve státech USA a EU. Dále tyto finance sloužily na všechny války vedené Spojenými státy, hlavně dle ekonomických zájmů USA.

0 0
možnosti
GK

... v příštím článku ve kterém budu psát o nově vznikající čínské bance

tak si dejte zalezet. V zapadnim tisku uz to minuly tyden dost rezebirali a USA je z toho dost mimo a delaji na zapadni staty natlak aby tam nevstupovali. Ale uz vstoupily vcetna Anglie.

1 0
možnosti
VK

Zdroj blisty. Díky čau nechci:-P

3 0
možnosti
Foto

L25i39b13o15r 48M97a72l92ý

2. 4. 2015 1:12

Jasně vojíne Kopřivo, protože je tam originál video Rona Paula, které je důkazem proti Vašim lžím, které pácháte ve všech diskuzích. Začínáte ztrácet slova, takže lepší je mlčet a urážet, že ?

0 0
možnosti
PB

Na 100% souhlasím s článkem, ale obávám se, že lidé pána, který něco takového napsal nazvou komunistou. Protože jak je, hlavně na idnes zvykem, že ten, kdo nesouhlasí s politikou USA je hned komunista a obdivovatel Ruska. Ono papouškovat nesmysly je snadné, ale použít mozek, jo jo, to je někdy velikej problém.

3 5
možnosti
ZU

Myslím, že jste to schytala za autora....Nedostatek informací a ČT dokáží i z chytrých zmanipulovaných dosáhnout správné reakce....

0 0
možnosti
Foto

Já si každého názoru cením a tento má něco do sebe . Jednostrané obviňování zpravidla napomáhá druhé straně. Proto si myslím, že Vyvadil snad byl placený USA, protože nikdo nezajistil takovou podporu USA a přesunu její armády jako on a to jenom  svými zaslepenými a neobjektivními prohlášeními v kterých se ztratilo i to málo pravdy co chtěl říci. No vidím, že tady má spoustu následovníků pro změnu z druhé strany.

6 1
možnosti
JR

J34a85r47a 41R82a84n58k

1. 4. 2015 18:38

To mi nedelejte, pane Janovec, takovy vybuch smichu si ani pan Vtvadil nezaslouzi, ted jste ho smrtelne urazil, on. ta studnice pravdy a brat uplatky od imperialistu? tstsccc......jo pravda se holt ztratila....co ted?

7 2
možnosti
KC

Obávám se, že s těmito články o domnělé (podle Vás skutečné) pravdě, abyste změnil svět k lepšímu, se dost načekáte, než se tak stane.

8 0
možnosti
BM

Vy jste byl v Rusku, že tak přesvědčivě tvrdíte, že je tam demokracie? Totalitní systém nemusí být jenom komunistický. V nacistickém Německu či jihoamerických diktaturách se také mohlo podnikat.

Jinak Vás mrzí, že si nikdo nelehal na silnici. Prostě zdravý rozum zvítězil. A ti co mávali, tak především navzdory Vám a dalším lamentujícím..

16 2
možnosti
MR

Taky si myslim ze lide nemavali jen spojencum ale hlavne mavali navzdory a na vztek vsem kremrolim

4 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik